DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 804
Chokolade, fløde, med nødder
Engelsk navn
Chocolate, milk, with nuts
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2383 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 2383 kJ 1003
Energi (kcal) 572 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 572 kcal 1003
Protein 8,8 g 1355
Protein fra Aminosyrer 7,3 g 1003
Protein, deklaration 8,8 g 1355
Kulhydrat difference 50,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 49,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 49,0 g 1003
Kostfibre 1,7 g 1 2135
Fedt 37,5 g 1355
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,32 g 6 1003
Aske 1,8 g 1,56 - 1,96 3 T 675.0
Tørstof 98,7 g 98,3 - 99 3 T 675.0
Vand 1,3 g 1 - 1,7 3 T 675.0
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 108 RE 1003
Retinol 100,0 µg T 675.0
beta-Caroten 45,0 µg 1 T 675.0
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1355
E-vitamin 0,250 α-TE
alfa-Tokoferol 0,250 mg 1 T 675.0
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,140 mg 1355
Riboflavin (B2-vitamin) 0,300 mg 1355
Niacinækvivalent 2,00 NE 1003
Niacin 0,500 mg 1355
B6-vitamin 0,0350 mg T 675.0
Pantotensyre 0,190 mg T 675.0
Biotin 3,00 µg T 675.0
Folat 7,00 µg T 675.0
Frit folat 4,00 µg T 675.0
B12-vitamin 0 µg T 675.0
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1355
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 127 mg 78 - 193 6 T 675.0
Kalium 442 mg 435 - 455 6 T 675.0
Calcium 310 mg 1355
Magnesium 55,0 mg 51 - 60 6 T 675.0
Jern 0,900 mg 1355
Kobber 0,367 mg 0,16 - 0,63 9 T 675.0
Zink 1,55 mg 1,03 - 2,31 6 T 675.0
Mangan 0,320 mg 0,18 - 0,44 3 T 675.0
Krom 6,00 µg 4 - 10 4 T 675.0
Molybdæn 10,00 µg 1 T 675.0
Selen 4,50 µg T 675.0
Fosfor 240 mg T 675.0
Jod 17,0 µg 7,7 - 25 4 T 675.0
Nikkel 92,0 µg 88,0 73 - 124 7 T 675.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 40,0 g 1003
Tilsat Sukker 35,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 35,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 2,90 g T 675.0
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 1,225 3,47 T 675.0
C6:0 0,273 0,774 T 675.0
C8:0 0,097 0,274 T 675.0
C10:0 0,160 0,454 T 675.0
C12:0 0,312 0,885 T 675.0
C14:0 0,608 1,72 T 675.0
C16:0 9,194 26 T 675.0
C17:0 0,000 0,0 T 675.0
C18:0 10,503 29,7 T 675.0
C20:0 0,318 0,901 T 675.0
C22:0 0,066 0,186 T 675.0
C24:0 0,034 0,0968 T 675.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,069 0,196 T 675.0
C16:1,n-7 0,205 0,582 T 675.0
C18:1,n-7 0,000 0,0 T 675.0
C18:1,n-9 10,872 30,8 T 675.0
C20:1,n-11 0,055 0,156 T 675.0
C22:1,n-9 0,000 0,0 T 675.0
C22:1,n-11 0,000 0,0 T 675.0
C24:1,n-9 0,000 0,0 T 675.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,157 3,28 T 675.0
C18:3,n-3 0,101 0,287 T 675.0
C18:4,n-3 0,000 0,0 T 675.0
C20:2,n-6 0,000 0,0 T 675.0
C20:3,n-3 0,000 0,0 T 675.0
C20:3,n-6 0,000 0,0 T 675.0
C20:5,n-3 0,000 0,0 T 675.0
C22:5,n-3 0,000 0,0 T 675.0
C22:6,n-3 0,000 0,0 T 675.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 T 675.0
Sum mættede fedtsyrer 22,790 64,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 11,201 31,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,259 3,57 1003
Sum fedtsyrer 35,250 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,101 0,287 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,157 3,28 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 18 mg 1362
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,408 1355
Isoleucin 436 310 T 675.0
Leucin 803 570 T 675.0
Lysin 690 490 T 675.0
Methionin 197 140 T 675.0
Cystin 39 28 T 675.0
Phenylalanin 422 300 T 675.0
Tyrosin 282 200 T 675.0
Threonin 253 180 T 675.0
Tryptofan 90 64 T 675.0
Valin 591 420 T 675.0
Arginin 296 210 T 675.0
Histidin 211 150 T 675.0
Alanin 282 200 T 675.0
Asparaginsyre 704 500 T 675.0
Glutaminsyre 1610 1140 T 675.0
Glycin 211 150 T 675.0
Prolin 845 600 T 675.0
Serin 479 340 T 675.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 1,05 mg 0,102 - 2,72 T 675.0
Cholin 46,8 mg 1 2187
Tyramin 0,0300 mg 0,01 - 0,05 6 T 675.0
Phenylethylamin 0,380 mg T 675.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,940 T 675.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby