Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 806
Pinjefrø, tørrede
Engelsk navn
Pine nuts, pignolias, dried
Taxonomisk navn
Pinus pinea L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,30
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,956
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2951 kJ 1003
Energi, kcal 705 kcal 1003
total-N 2,583 g 2,479 - 2,749 8 1938
Protein, total 13,7 g 13,139 - 14,570 8 1938
Protein, deklaration 16,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 13,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 9,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 6,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 3,7 g 3,3 - 5,1 5 1938
Fedt, total 68,4 g 67,31 - 69,90 8 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,6 g 2,43 - 2,72 8 1938
Tørstof 97,7 g 97,430 - 98,400 8 1938
Vand 2,3 g 1,600 - 2,570 8 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,50 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 18,0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 24,0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 24,0 mg T 35
B1-vitamin 0,364 mg 0,220 - 0,535 8 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,227 mg 0,201 - 0,249 4 1938
Niacin 7,27 NE 1003
niacin 4,39 mg 4,010 - 5,840 8 1938
B6-vitamin 0,094 mg 0,057 - 0,134 8 1938
Pantothensyre 0,313 mg 0,288 - 0,359 7 1938
Folat 34,0 µg 31 - 36 6 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 0,800 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,800 mg 0,0 - 1,9 7 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,00 mg 2 - 2 4 1938
Kalium, K 597 mg 518 - 696 8 1938
Calcium, Ca 16,0 mg 14 - 23 8 1938
Magnesium, Mg 251 mg 236 - 263 8 1938
Phosphor, P 575 mg 530 - 630 8 1938
Jern, Fe 5,53 mg 4,89 - 6,00 8 1938
Kobber, Cu 1,32 mg 1,260 - 1,430 8 1938
Zink, Zn 6,45 mg 5,85 - 6,77 8 1938
Jod, I 0,200 µg 0,02 - 0,5 3 T 35
Mangan, Mn 8,80 mg 7,590 - 10,300 8 1938
Selen, Se 2,00 µg 0,5 - 6,0 4 T 35
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,800 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 5,24 8,02 1342
C18:0 2,39 3,65 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,300 0,45 1342
C18:1,n-9 25,6 39,1 1342
C20:1,n-11 1,39 2,12 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 29,6 45,2 1342
C18:3,n-3 0,928 1,42 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 7,63 11,7 1003
Sum monoumættede 27,2 41,7 1003
Sum polyumættede 30,5 46,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 65,4 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,928 1,42 1003
Sum n-6 fedtsyrer 29,6 45,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 542 210 1342
Leucin 982 380 1342
Lysin 517 200 1342
Methionin 245 95 1342
Cystin 248 96 1342
Phenylalanin 517 200 1342
Tyrosin 491 190 1342
Threonin 439 170 1342
Tryptofan 173 67 1342
Valin 697 270 1342
Arginin 2660 1030 1342
Histidin 336 130 1342
Alanin 723 280 1342
Asparaginsyre 1240 480 1342
Glutaminsyre 2330 900 1342
Glycin 697 270 1342
Prolin 723 280 1342
Serin 594 230 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby