DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 808
Peber, chili, rå
Engelsk navn
Pepper, hot chili, raw
Taxonomisk navn
Capsicum frutescens (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 187 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 146 kJ 1003
Energi (kcal) 44 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 35 kcal 1003
Protein 2,0 g 2 1342
Protein fra Aminosyrer 1,4 g 1003
Protein, deklaration 2,0 g 2 1342
Kulhydrat difference 9,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 7,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 5,3 g 1003
Kostfibre 1,8 g 1342
Fedt 0,2 g 1342
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,02 g 2 1003
Aske 0,6 g 1342
Tørstof 12,3 g 5 1342
Vand 87,7 g 5 1342
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 732 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 4390 µg 1 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 2,90 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,0900 mg 2 1342
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0900 mg 2 1342
Niacinækvivalent 1,33 NE 1003
Niacin 0,900 mg 2 1342
B6-vitamin 0,278 mg 1342
Pantotensyre 0,0610 mg 1342
Folat 23,0 µg 3 1342
B12-vitamin 0 µg 1342
C-vitamin 166 mg 1003
Ascorbinsyre 166 mg 94,8 - 248 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 7,00 mg 2 1342
Kalium 340 mg 2 1342
Calcium 14,0 mg 5,88 - 24 6 1015
Magnesium 25,0 mg 2 1342
Jern 1,20 mg 2 1342
Kobber 0,174 mg 1342
Zink 0,300 mg 1342
Mangan 0,237 mg 1342
Selen 0,500 µg 1 2135
Fosfor 67,5 mg 33,6 - 149 6 1015
Jod 0 µg 1 2135
Sum mineraler 455 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 5,30 g 1 2190
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Crude fibre 1,80 g 1342
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre 0,0000400 g 1346
Sum organiske syrer 0,0000400 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,0 1342
C14:0 0,001 0,719 1342
C16:0 0,015 10,7 1342
C18:0 0,003 2,15 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 1342
C18:1,n-9 0,011 7,91 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,105 74,8 1342
C18:3,n-3 0,005 3,59 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,019 13,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,011 7,91 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,110 78,4 1003
Sum fedtsyrer 0,140 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,005 3,59 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,105 74,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1342
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,320 1342
Isoleucin 64 200 1342
Leucin 106 330 1342
Lysin 90 280 1342
Methionin 24 75 1342
Cystin 38 120 1342
Phenylalanin 61 190 1342
Tyrosin 42 130 1342
Threonin 74 230 1342
Tryptofan 26 81 1342
Valin 83 260 1342
Arginin 96 300 1342
Histidin 42 130 1342
Alanin 83 260 1342
Asparaginsyre 285 890 1342
Glutaminsyre 262 820 1342
Glycin 74 230 1342
Prolin 86 270 1342
Serin 80 250 1342
Sum essentielle Aminosyrer 568,32
Sum ikke essentielle aminosyrer 1046,4
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 10,9 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 12 18 1015, 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby