Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 808
Peber, chili, rå
Engelsk navn
Pepper, hot chili, raw
Taxonomisk navn
Capsicum frutescens
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 11 18 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 187 kJ 1003
Energi, kcal 45 kcal 1003
total-N 0,320 g 2 1342
Protein, total 2,0 g 2 1342
Protein, deklaration 2,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 9,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 7,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 7,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,8 g 1342
Fedt, total 0,2 g 1342
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 1342
Tørstof 12,3 g 5 1342
Vand 87,7 g 5 1342
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 366 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 4390 µg 1 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,090 mg 2 1342
B2-vitamin, riboflavin 0,090 mg 2 1342
Niacin 1,33 NE 1003
niacin 0,900 mg 2 1342
B6-vitamin 0,278 mg 1342
Pantothensyre 0,061 mg 1342
Folat 23,0 µg 3 1342
B12-vitamin 0 µg 1342
C-vitamin 166 mg 1003
L-ascorbinsyre 166 mg 94,8 - 248 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 7,00 mg 2 1342
Kalium, K 340 mg 2 1342
Calcium, Ca 14,0 mg 5,88 - 24,0 6 1015
Magnesium, Mg 25,0 mg 2 1342
Phosphor, P 67,5 mg 33,6 - 149 6 1015
Jern, Fe 1,20 mg 2 1342
Kobber, Cu 0,174 mg 1342
Zink, Zn 0,300 mg 1342
Mangan, Mn 0,237 mg 1342
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre, total 0,040 mg 1346
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 1,80 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,00 1342
C14:0 0,001 0,71 1342
C16:0 0,015 10,8 1342
C18:0 0,003 2,16 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1342
C18:1,n-9 0,011 7,91 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,104 74,8 1342
C18:3,n-3 0,005 3,60 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,019 13,7 1003
Sum monoumættede 0,011 7,91 1003
Sum polyumættede 0,109 78,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,139 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,005 3,60 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,104 74,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1342
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 64 200 1342
Leucin 106 330 1342
Lysin 90 280 1342
Methionin 24 75 1342
Cystin 38 120 1342
Phenylalanin 61 190 1342
Tyrosin 42 130 1342
Threonin 74 230 1342
Tryptofan 26 81 1342
Valin 83 260 1342
Arginin 96 300 1342
Histidin 42 130 1342
Alanin 83 260 1342
Asparaginsyre 285 890 1342
Glutaminsyre 262 820 1342
Glycin 74 230 1342
Prolin 86 270 1342
Serin 80 250 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby