DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 812
Sælkød, råt
Engelsk navn
Seal meat, loin, raw
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,910
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 480 kJ 1003
Energi, kcal 114 kcal 1003
Nitrogen, total 3,744 g 3,68 - 3,8 232 1357
Protein, videnskabelig 22,6 g 0 22,2 - 23 232 1357
Protein, deklaration 22,6 g 0 22,2 - 23 232 1357
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1357
Fedt, total 2,6 g 2,4 - 2,7 232 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Aske 1,2 g 232 1357
Tørstof 26,4 g 26,2 - 26,6 232 1357
Vand 73,6 g 73,4 - 73,8 232 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 120 RE 1003
Retinol 120 µg 1357
D-vitamin 3,50 µg 1003
D3-vitamin 3,50 µg 1357
E-vitamin 3,50 α-TE
alfa-tokoferol 3,50 mg 1357
B1-vitamin 0,200 mg 0,17 - 0,22 232 1357
B2-vitamin, riboflavin 0,880 mg 0,8 - 0,96 232 1357
Niacinækvivalent 6,00 NE 1003
Niacin 6,00 mg 5,1 - 6,9 2 1357
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1357
beta-caroten 0 µg 1357
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 183 mg 125 - 240 232 1357
Kalium, K 285 mg 260 - 310 232 1357
Calcium, Ca 16,0 mg 1357
Magnesium, Mg 30,0 mg 27 - 33 2 1357
Fosfor, P 213 mg 200 - 225 232 1357
Jern, Fe 12,1 mg 11,4 - 12,7 232 1357
Zink, Zn 2,50 mg 2,4 - 2,6 232 1357
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1357
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 2,366 100 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby