DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 813
Flûte, groft, industrifremstillet
Engelsk navn
Baguette, with rye, industrially produced
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1 1267
FCF 0,882
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1094 kJ 1003
Energi, kcal 259 kcal 1003
Nitrogen, total 1,424 g 1,408 1,26 - 1,68 13 1309, 1011, 1257
Protein, videnskabelig 8,1 g 8,0256 7,18 - 9,57 13 1257, 1309, 1011
Protein, deklaration 8,9 g 8,8 7,87 - 10,5 13 1011, 1309, 1257
Kulhydrat, difference 52,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 48,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 47,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 4,0 g 4 2,9 - 5 13 1309, 1011, 1257
Fedt, total 2,6 g 2,2 1,1 - 5,6 13 1309, 1011, 1257
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,59 1,35 - 1,93 13 1011, 1309, 1257
Tørstof 65,0 g 65,2 63,4 - 66,7 13 1011, 1309, 1257
Vand 35,0 g 34,8 33,3 - 36,6 13 1011, 1309, 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 786
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE
alfa-tokoferol 0,500 mg 0,31 - 0,63 4 T 861
B1-vitamin 0,192 mg 0,194 0,151 - 0,249 13 1257, 1309, 1011
B2-vitamin, riboflavin 0,0672 mg 0,072 0,042 - 0,086 13 1011, 1257, 1309
Niacinækvivalent 1,42 NE 1003
Niacin 1,57 mg 1,55 1,12 - 2,02 5 1309
B6-vitamin 0,0985 mg 0,063 - 0,13 22 1257, 1011
Pantothensyre 0,394 mg 0,41 0,32 - 0,42 5 1309
Biotin 2,84 µg 3 2,3 - 3,2 5 1309
Folat 39,3 µg 41 26 - 51 11 1257, 1309
B12-vitamin 0,0707 µg 0,071 0,069 - 0,072 3 1309
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg T 786
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 806 mg 805 586 - 1160 16 1257, 2006, 1309
Natrium, Na 460 mg 458,5 330 - 668 18 2006, 1257, 1011, 1309
Kalium, K 161 mg 157 125 - 192 13 1257, 1011, 1309
Calcium, Ca 35,2 mg 22,8 15,5 - 102 13 1309, 1257, 1011
Magnesium, Mg 28,0 mg 29,4 15,9 - 34 13 1309, 1011, 1257
Fosfor, P 112 mg 116 85,6 - 131 13 1309, 1011, 1257
Jern, Fe 1,16 mg 1,1 0,86 - 1,5 13 1309, 1011, 1257
Kobber, Cu 0,134 mg 0,122 0,1 - 0,2 11 1309, 1257
Zink, Zn 0,821 mg 0,83 0,6 - 1,04 13 1011, 1257, 1309
Jod, I 23,0 µg 22,35 14,6 - 32,8 10 2006, 1309
Mangan, Mn 0,692 mg 0,7 0,59 - 0,79 5 1309
Chrom, Cr 2,30 µg 1,98 0,87 - 4,8 5 1309
Selen, Se 2,06 µg 1,9 1,5 - 2,9 5 1309
Nikkel, Ni 3,50 µg 3,9 2,73 - 4 5 1309
Cadmium, Cd 2,26 µg 2,2 1,7 - 3,2 5 1309
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 46,0 g 45,8 43,5 - 48,8 11 1309, 1257
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,026 1,09 1309
C10:0 0,019 0,803 1309
C12:0 0,101 4,33 1309
C14:0 0,076 3,27 1309
C16:0 0,652 28 1309
C18:0 0,068 2,91 1309
C20:0 0,000 0 1309
C22:0 0,000 0 1309
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,005 0,219 1309
C18:1,n-9 0,675 29 1309
C18:1,n-7 0,033 1,41 1309
C20:1,n-11 0,015 0,634 1309
C18:1,trans 0,000 0 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,573 24,6 1309
C18:3,n-3 (ALA) 0,085 3,63 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,942 40,4 1003
Sum monoumættede 0,728 31,2 1003
Sum polyumættede 0,657 28,2 1003
Transfedtsyrer, total 0,000 0 1003
Fedtsyrer, total 2,327 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,085 3,63 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,573 24,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 356 250 T 861
Leucin 612 430 T 861
Lysin 199 140 T 861
Methionin 132 93 T 861
Cystin 157 110 T 861
Phenylalanin 427 300 T 861
Tyrosin 199 140 T 861
Threonin 242 170 T 861
Tryptofan 85 60 T 861
Valin 413 290 T 861
Arginin 328 230 T 861
Histidin 185 130 T 861
Alanin 271 190 T 861
Asparaginsyre 399 280 T 861
Glutaminsyre 2620 1840 T 861
Glycin 342 240 T 861
Prolin 940 660 T 861
Serin 427 300 T 861

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby