Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 815
Cashewnød, tørristet
Engelsk navn
Cashew nuts, dry roasted
Taxonomisk navn
Anarcardium occidentale
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,30
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,956
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2504 kJ 1003
Energi, kcal 598 kcal 1003
total-N 2,889 g 2 1938
Protein, total 15,3 g 2 1938
Protein, deklaration 18,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 32,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 29,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 26,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 3,0 g 1938
Fedt, total 46,4 g 2 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 4,0 g 2 1938
Tørstof 98,3 g 2 1938
Vand 1,7 g 2 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,200 mg 1 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,200 mg 1 1938
Niacin 5,35 NE 1003
niacin 1,40 mg 1 1938
B6-vitamin 0,256 mg 1938
Pantothensyre 1,22 mg 1938
Folat 69,0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 16,0 mg 1938
Kalium, K 565 mg 2 1938
Calcium, Ca 45,0 mg 1 1938
Magnesium, Mg 260 mg 1 1938
Phosphor, P 490 mg 1 1938
Jern, Fe 6,00 mg 1 1938
Kobber, Cu 2,22 mg 1938
Zink, Zn 5,60 mg 1 1938
Mangan, Mn 0,826 mg 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,700 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,130 0,29 1342
C10:0 0,130 0,29 1342
C12:0 0,780 1,78 1342
C14:0 0,350 0,79 1342
C16:0 4,35 9,93 1342
C18:0 2,97 6,78 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,320 0,73 1342
C18:1,n-9 26,8 61,2 1342
C20:1,n-11 0,140 0,32 1342
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 7,67 17,5 1342
C18:3,n-3 0,160 0,36 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 8,71 19,9 1003
Sum monoumættede 27,3 62,2 1003
Sum polyumættede 7,83 17,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 43,8 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,160 0,36 1003
Sum n-6 fedtsyrer 7,67 17,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 722 250 1342
Leucin 1270 440 1342
Lysin 809 280 1342
Methionin 274 95 1342
Cystin 283 98 1342
Phenylalanin 780 270 1342
Tyrosin 491 170 1342
Threonin 578 200 1342
Tryptofan 237 82 1342
Valin 1040 360 1342
Arginin 1730 600 1342
Histidin 404 140 1342
Alanin 693 240 1342
Asparaginsyre 1500 520 1342
Glutaminsyre 3610 1250 1342
Glycin 809 280 1342
Prolin 693 240 1342
Serin 838 290 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby