Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 816
Hvedebrød, bolle, italiensk type, industrifremstillet
Engelsk navn
Rolls, italien type, industrially produced
Synonymer
Ciabattabolle
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,901
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1126 kJ 1003
Energi, kcal 269 kcal 1003
total-N 1,550 g 1,560 1,500 - 1,600 5 1309
Protein, total 8,8 g 8,9 8,550 - 9,120 5 1309
Protein, deklaration 9,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 55,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 52,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 51,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,9 g 3,0 2,4 - 3,2 5 1309
Fedt, total 1,8 g 1,6 1,2 - 2,4 5 1309
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 1,9 1,61 - 2,11 5 1309
Tørstof 67,5 g 67,6 63,9 - 70,6 5 1309
Vand 32,5 g 32,4 29,400 - 36,100 5 1309
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 956
ß-caroten 0 µg T 956
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,500 mg 0,31 - 0,63 4 T 861
B1-vitamin 0,167 mg 0,162 0,147 - 0,196 10 1257, 1309
B2-vitamin, riboflavin 0,049 mg 0,047 0,024 - 0,078 10 1257, 1309
Niacin 1,55 NE 1003
niacin 1,26 mg 1,24 0,92 - 1,56 5 1309
B6-vitamin 0,078 mg 0,061 - 0,130 16 1257, T 956
Pantothensyre 0,343 mg 0,340 0,28 - 0,41 4 1309
Biotin 2,05 µg 2,10 1,8 - 2,2 4 1309
Folat 27,0 µg 24,0 18 - 49 10 1257, 1309
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 860 mg 870 534 - 1150 17 1257, 1309, 2006
Natrium, Na 505 mg 506 301 - 680 17 1257, 1309, 2006
Kalium, K 133 mg 129 100 - 182 10 1257, 1309
Calcium, Ca 27,8 mg 24,4 13,5 - 44,4 10 1257, 1309
Magnesium, Mg 22,3 mg 22,0 18,3 - 28,2 10 1257, 1309
Phosphor, P 96,8 mg 94,2 77,9 - 127 10 1257, 1309
Jern, Fe 1,00 mg 0,99 0,9 - 1,21 10 1257, 1309
Kobber, Cu 0,127 mg 0,128 0,10 - 0,14 10 1257, 1309
Zink, Zn 0,735 mg 0,730 0,62 - 0,88 10 1257, 1309
Jod, I 18,4 µg 21,9 1,43 - 24,6 12 1309, 2006
Mangan, Mn 0,516 mg 0,500 0,45 - 0,59 5 1309
Chrom, Cr 3,23 µg 3,00 1,04 - 7,5 5 1309
Selen, Se 5,92 µg 4,50 1,7 - 14 5 1309
Nikkel, Ni 3,91 µg 3,90 1,47 - 5,3 5 1309
Cadmium, Cd 2,38 µg 2,30 1,7 - 2,9 5 1309
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 50,4 g 50,4 48,1 - 52,6 5 1309
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1309
C10:0 0,000 0,00 1309
C12:0 0,000 0,00 1309
C14:0 0,000 0,00 1309
C16:0 0,341 21,0 1309
C18:0 0,036 2,22 1309
C20:0 0,000 0,00 1309
C22:0 0,000 0,00 1309
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,015 0,92 1309
C18:1,n-9 0,534 32,9 1309
C18:1,n-7 0,030 1,85 1309
C20:1,n-11 0,004 0,24 1309
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,616 38,0 1309
C18:3,n-3 0,047 2,90 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,377 23,2 1003
Sum monoumættede 0,583 35,9 1003
Sum polyumættede 0,663 40,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,62 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,047 2,90 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,616 38,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 388 250 T 861
Leucin 667 430 T 861
Lysin 217 140 T 861
Methionin 144 93 T 861
Cystin 171 110 T 861
Phenylalanin 465 300 T 861
Tyrosin 217 140 T 861
Threonin 264 170 T 861
Tryptofan 93 60 T 861
Valin 450 290 T 861
Arginin 357 230 T 861
Histidin 202 130 T 861
Alanin 295 190 T 861
Asparaginsyre 434 280 T 861
Glutaminsyre 2850 1840 T 861
Glycin 372 240 T 861
Prolin 1020 660 T 861
Serin 465 300 T 861

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby