DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 816
Hvedebrød, bolle, italiensk type, industrifremstillet
Engelsk navn
Rolls, italien type, industrially produced
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1 1267
FCF 0,901
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1083 kJ 1003
Energi, kcal 256 kcal 1003
Nitrogen, total 1,556 g 1,565 1,46 - 1,61 10 1309, 1257
Protein, videnskabelig 8,9 g 8,9205 8,32 - 9,17 10 1257, 1309
Protein, deklaration 9,7 g 9,78125 9,12 - 10 10 1257, 1309
Kulhydrat, difference 52,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 49,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 48,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 3,0 g 3 2,4 - 4 10 1257, 1309
Fedt, total 1,9 g 1,7 1,2 - 2,5 10 1257, 1309
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 1,9 1,61 - 2,11 10 1257, 1309
Tørstof 65,0 g 64,75 59,8 - 70,6 10 1257, 1309
Vand 35,0 g 35,25 29,4 - 40,2 10 1309, 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 956
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE
alfa-tokoferol 0,500 mg 0,31 - 0,63 4 T 861
B1-vitamin 0,167 mg 0,1615 0,147 - 0,196 10 1257, 1309
B2-vitamin, riboflavin 0,0490 mg 0,0465 0,024 - 0,078 10 1257, 1309
Niacinækvivalent 1,56 NE 1003
Niacin 1,26 mg 1,24 0,92 - 1,56 5 1309
B6-vitamin 0,0780 mg 0,061 - 0,13 16 T 956
Pantothensyre 0,343 mg 0,34 0,28 - 0,41 4 1309
Biotin 2,05 µg 2,1 1,8 - 2,2 4 1309
Folat 27,0 µg 24 18 - 49 10 1309, 1257
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg T 956
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 860 mg 870 534 - 1150 17 2006, 1257, 1309
Natrium, Na 505 mg 506 301 - 680 17 1309, 2006, 1257
Kalium, K 133 mg 128,5 100 - 182 10 1257, 1309
Calcium, Ca 27,8 mg 24,4 13,5 - 44,4 10 1309, 1257
Magnesium, Mg 22,3 mg 22 18,3 - 28,2 10 1257, 1309
Fosfor, P 96,8 mg 94,2 77,9 - 127 10 1309, 1257
Jern, Fe 1,00 mg 0,99 0,9 - 1,21 10 1309, 1257
Kobber, Cu 0,127 mg 0,128 0,1 - 0,14 10 1257, 1309
Zink, Zn 0,735 mg 0,73 0,62 - 0,88 10 1309, 1257
Jod, I 18,4 µg 21,9 1,43 - 24,6 12 2006, 1309
Mangan, Mn 0,516 mg 0,5 0,45 - 0,59 5 1309
Chrom, Cr 3,23 µg 3 1,04 - 7,5 5 1309
Selen, Se 5,92 µg 4,5 1,7 - 14 5 1309
Nikkel, Ni 3,91 µg 3,9 1,47 - 5,3 5 1309
Cadmium, Cd 2,38 µg 2,3 1,7 - 2,9 5 1309
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 47,5 g 46,85 43,2 - 52,6 10 1257, 1309
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0 1309
C10:0 0,000 0 1309
C12:0 0,000 0 1309
C14:0 0,000 0 1309
C16:0 0,354 21 1309
C18:0 0,037 2,21 1309
C20:0 0,000 0 1309
C22:0 0,000 0 1309
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,016 0,948 1309
C18:1,n-9 0,555 32,9 1309
C18:1,n-7 0,031 1,84 1309
C20:1,n-11 0,004 0,221 1309
C18:1,trans 0,000 0 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,639 37,9 1309
C18:3,n-3 (ALA) 0,048 2,87 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,392 23,2 1003
Sum monoumættede 0,605 35,9 1003
Sum polyumættede 0,688 40,8 1003
Transfedtsyrer, total 0,000 0 1003
Fedtsyrer, total 1,685 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,048 2,87 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,639 37,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 389 250 T 861
Leucin 669 430 T 861
Lysin 218 140 T 861
Methionin 145 93 T 861
Cystin 171 110 T 861
Phenylalanin 467 300 T 861
Tyrosin 218 140 T 861
Threonin 265 170 T 861
Tryptofan 93 60 T 861
Valin 451 290 T 861
Arginin 358 230 T 861
Histidin 202 130 T 861
Alanin 296 190 T 861
Asparaginsyre 436 280 T 861
Glutaminsyre 2860 1840 T 861
Glycin 373 240 T 861
Prolin 1030 660 T 861
Serin 467 300 T 861

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby