DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 816
Hvedebrød, bolle, italiensk type, industrifremstillet
Engelsk navn
Rolls, italien type, industrially produced
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1083 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1083 kJ 1003
Energi (kcal) 256 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 256 kcal 1003
Protein 8,9 g 8,920 8,32 - 9,17 10 1309, 1257
Protein fra Aminosyrer 7,9 g 1003
Protein, deklaration 9,7 g 9,781 9,12 - 10 10 1309, 1257
Kulhydrat difference 52,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 49,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 48,4 g 1003
Kostfibre 3,0 g 3,0 2,4 - 4 10 1309, 1257
Fedt 1,9 g 1,7 1,2 - 2,5 10 1309, 1257
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,26 g 17 1003
Aske 1,9 g 1,9 1,61 - 2,11 10 1309, 1257
Tørstof 65,0 g 64,75 59,8 - 70,6 10 1309, 1257
Vand 35,0 g 35,25 29,4 - 40,2 10 1309, 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 956.0
beta-Caroten 0 µg T 956.0
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,500 mg 0,31 - 0,63 4 T 861.0
Thiamin (B1-vitamin) 0,167 mg 0,161 0,147 - 0,196 10 1309, 1257
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0490 mg 0,046 0,024 - 0,078 10 1309, 1257
Niacinækvivalent 1,56 NE 1003
Niacin 1,26 mg 1,24 0,92 - 1,56 5 1309
B6-vitamin 0,0880 mg 0,08 0,062 - 0,13 5 1257
Pantotensyre 0,343 mg 0,34 0,28 - 0,41 4 1309
Biotin 2,05 µg 2,1 1,8 - 2,2 4 1309
Folat 27,0 µg 24,0 18 - 49 10 1309, 1257
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 505 mg 506,0 301 - 680 17 1309, 2006, 1257
Kalium 133 mg 128,5 100 - 182 10 1309, 1257
Calcium 27,8 mg 24,4 13,5 - 44,4 10 1309, 1257
Magnesium 22,3 mg 22,0 18,3 - 28,2 10 1309, 1257
Jern 1,00 mg 0,99 0,9 - 1,21 10 1309, 1257
Kobber 0,127 mg 0,128 0,1 - 0,14 10 1309, 1257
Zink 0,735 mg 0,73 0,62 - 0,88 10 1309, 1257
Mangan 0,516 mg 0,5 0,45 - 0,59 5 1309
Krom 3,23 µg 3,0 1,04 - 7,5 5 1309
Selen 5,92 µg 4,5 1,7 - 14 5 1309
Fosfor 96,8 mg 94,2 77,9 - 127 10 1309, 1257
Chlorid 860 mg 870,0 534 - 1150 17 1309, 2006, 1257
Jod 25,7 µg 1 2197
Nikkel 3,91 µg 3,9 1,47 - 5,3 5 1309
Cadmium 2,38 µg 2,3 1,7 - 2,9 5 1309
Sum mineraler 1650 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 47,5 g 46,85 43,2 - 52,6 10 1309, 1257
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 1309
C10:0 0,000 0,0 1309
C12:0 0,000 0,0 1309
C14:0 0,000 0,0 1309
C16:0 0,354 21 1309
C18:0 0,037 2,21 1309
C20:0 0,000 0,0 1309
C22:0 0,000 0,0 1309
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,016 0,948 1309
C18:1,n-7 0,031 1,84 1309
C18:1,n-9 0,555 32,9 1309
C20:1,n-11 0,004 0,221 1309
C18:1,trans 0,000 0,0 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,639 37,9 1309
C18:3,n-3 0,048 2,87 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,392 23,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,605 35,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,688 40,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 1,685 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,048 2,87 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,639 37,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,556 1309, 1257
Isoleucin 389 250 T 861.0
Leucin 669 430 T 861.0
Lysin 218 140 T 861.0
Methionin 145 93 T 861.0
Cystin 171 110 T 861.0
Phenylalanin 467 300 T 861.0
Tyrosin 218 140 T 861.0
Threonin 265 170 T 861.0
Tryptofan 93 60 T 861.0
Valin 451 290 T 861.0
Arginin 358 230 T 861.0
Histidin 202 130 T 861.0
Alanin 296 190 T 861.0
Asparaginsyre 436 280 T 861.0
Glutaminsyre 2860 1840 T 861.0
Glycin 373 240 T 861.0
Prolin 1030 660 T 861.0
Serin 467 300 T 861.0
Sum essentielle Aminosyrer 2531 T 861.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 5400 T 861.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 14,6 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,901 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby