Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 821
Kaviar, uægte (lodderogn)
Engelsk navn
Caviar, made from capelin roe
Taxonomisk navn
Mallotus villosus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,923
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 770 kJ 1003
Energi, kcal 184 kcal 1003
total-N 1,456 g 1355
Protein, total 9,1 g 1355
Protein, deklaration 9,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 5,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 5,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 5,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1355
Fedt, total 14,0 g 1355
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 6,2 g 5,14 - 7,31 2 T 589
Tørstof 35,0 g 1003
Vand 65,0 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1355
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1355
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 312 mg T 589

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby