DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 821
Kaviar, uægte (lodderogn)
Engelsk navn
Caviar, made from capelin roe
Taxonomisk navn
Mallotus villosus (Müller, 1776)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 770 kJ 1003
Energi (kcal) 185 kcal 1003
Protein 9,1 g 1355
Protein, deklaration 9,1 g 1355
Kulhydrat difference 5,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 5,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 5,7 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1355
Fedt 14,0 g 1355
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 5,50 g 1 1003
Aske 6,2 g 5,14 - 7,31 2 T 589.0
Tørstof 35,0 g 1003
Vand 65,0 g 1003
Nitrogen 1,456 g 1355
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1355
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1355
Cholin 491 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2200 mg 1 2190
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 5,70 g 1 1001
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 12,922 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 312 mg T 589.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,923 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby