Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 823
Morgenmadsprodukt, Guldkorn
Engelsk navn
Breakfast cereal, Guldkorn
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,83
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,670
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1638 kJ 1003
Energi, kcal 391 kcal 1003
total-N 1,150 g 1,150 1,15 - 1,15 2 1064, 1257
Protein, total 6,7 g 6,7 6,705 - 6,705 2 1064, 1257
Protein, deklaration 7,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 88,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 85,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 84,7 g 1003
Tilsat sukker 30,0 g T 436
Kostfiber 3,5 g 3,5 3,4 - 3,6 2 1064, 1257
Fedt, total 1,3 g 1,3 1,1 - 1,5 2 1064, 1257
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 0,8 0,72 - 0,78 2 1064, 1257
Tørstof 97,4 g 97,4 97,3 - 97,500 2 1064, 1257
Vand 2,6 g 2,6 2,500 - 2,700 2 1064, 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 436
ß-caroten 0 µg T 436
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg T 436
E-vitamin 0,020 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,020 mg 0,01 - 0,03 2 T 436
B1-vitamin 1,73 mg 1 1257
B2-vitamin, riboflavin 1,45 mg 1 1257
B6-vitamin 0,112 mg 1 1257
Folat 14,0 µg 1 1257
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 20,0 mg 20,0 0 - 40 2 1064, 1257
Natrium, Na 5,49 mg 5,49 3,98 - 7 2 1064, 1257
Kalium, K 205 mg 205 199 - 210 2 1064, 1257
Calcium, Ca 17,3 mg 17,3 13 - 21,6 2 1064, 1257
Magnesium, Mg 56,2 mg 56,2 53,3 - 59 2 1064, 1257
Phosphor, P 160 mg 160 158 - 162 2 1064, 1257
Jern, Fe 5,88 mg 5,88 1,9 - 9,86 2 1064, 1257
Kobber, Cu 0,270 mg 1 1257
Zink, Zn 1,28 mg 1 1257
Jod, I 0,900 µg 0,6 - 1,4 5 T 436
Chrom, Cr 8,20 µg 1,4 - 15,0 2 1506
Selen, Se 0,040 µg 0,02 - 0,07 2 1506
Nikkel, Ni 41,7 µg 41,7 32,0 - 51,3 2 1506
Kviksølv, Hg 0 µg 0 2 1506
Arsen, As 0 µg 0 2 1506
Cadmium, Cd 8,00 µg 8,00 7,6 - 8,4 2 1506
Bly, Pb 3,40 µg 0,00 0 - 6,7 2 1506
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 2,00 g 1 1064
Glucose 2,70 g 1 1064
Monosaccharider, total 4,70 g 1003
Lactose 0 g 1 1064
Maltose 2,20 g 1 1064
Saccharose 43,3 g 1 1064
Disaccharider, total 45,5 g 1003
Raffinose 0 g 1 1064
Sukkerarter, ialt 50,2 g 1003
Stivelse 27,9 g 1 1257
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby