DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 823
Morgenmadsprodukt, Guldkorn
Engelsk navn
Breakfast cereal, Guldkorn
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,83
FCF 0,670
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1638 kJ 1003
Energi, kcal 386 kcal 1003
Nitrogen, total 1,150 g 1,15 1,15 - 1,15 2 1064, 1257
Protein, videnskabelig 6,7 g 6,7045 6,7 - 6,7 2 1257, 1064
Protein, deklaration 7,2 g 7,1875 7,18 - 7,18 2 1257, 1064
Kulhydrat, difference 88,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 85,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 78,1 g 1003
Tilsat sukker 30,0 g T 436
Kostfibre 3,5 g 3,5 3,4 - 3,6 2 1257, 1064
Fedt, total 1,3 g 1,3 1,1 - 1,5 2 1064, 1257
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 0,75 0,72 - 0,78 2 1257, 1064
Tørstof 97,4 g 97,4 97,3 - 97,5 2 1064, 1257
Vand 2,6 g 2,6 2,5 - 2,7 2 1257, 1064
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 436
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg T 436
E-vitamin 0,0200 α-TE
alfa-tokoferol 0,0200 mg 0,01 - 0,03 2 T 436
B1-vitamin 1,73 mg 1 1257
B2-vitamin, riboflavin 1,45 mg 1 1257
B6-vitamin 0,112 mg 1 1257
Folat 14,0 µg 1 1257
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg T 436
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 20,0 mg 20 0 - 40 2 1064, 1257
Natrium, Na 5,49 mg 5,49 3,98 - 7 2 1064, 1257
Kalium, K 205 mg 204,5 199 - 210 2 1064, 1257
Calcium, Ca 17,3 mg 17,3 13 - 21,6 2 1064, 1257
Magnesium, Mg 56,2 mg 56,15 53,3 - 59 2 1257, 1064
Fosfor, P 160 mg 160 158 - 162 2 1257, 1064
Jern, Fe 5,88 mg 5,88 1,9 - 9,86 2 1064, 1257
Kobber, Cu 0,270 mg 1 1257
Zink, Zn 1,28 mg 1 1257
Jod, I 0,900 µg 0,6 - 1,4 5 T 436
Chrom, Cr 8,20 µg 1,4 - 15 2 1506
Selen, Se 0,0400 µg 0,02 - 0,07 2 1506
Nikkel, Ni 41,7 µg 41,7 32 - 51,3 2 1506
Kviksølv, Hg 0 µg 0 2 1506
Arsen, As 0 µg 0 2 1506
Cadmium, Cd 8,00 µg 8 7,6 - 8,4 2 1506
Bly, Pb 3,40 µg 0 0 - 6,7 2 1506
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,00 g 1 1064
Glukose 2,70 g 1 1064
Monosaccharider, total 4,70 g 1003
Laktose 0 g 1 1064
Maltose 2,20 g 1 1064
Sakkarose 43,3 g 1 1064
Disaccharider, total 45,5 g 1003
Raffinose 0 g 1 1064
Sukkerarter, total 50,2 g 1003
Stivelse 27,9 g 1 1257
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,871 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby