DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 827
Flødeskumskage, walesbolle/-kringle
Engelsk navn
Cream pastry, cream puff
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1349 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1349 kJ 1003
Energi (kcal) 324 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 324 kcal 1003
Protein 4,1 g 4,1 3,56 - 4,7 5 1013
Protein, deklaration 4,1 g 4,1 3,56 - 4,7 5 1013
Kulhydrat difference 25,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 24,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 24,9 g 1003
Kostfibre 0,9 g 2007
Fedt 22,9 g 21,5 17,2 - 30,6 5 1013
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,28 g 5 1003
Aske 0,6 g 0,6 0,51 - 0,76 5 1013
Tørstof 53,5 g 54,2 50,5 - 56 5 1013
Vand 46,5 g 45,8 44 - 49,5 5 1013
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 134 RE 1003
Retinol 134 µg 148,0 74 - 174 5 1013
E-vitamin 1,19 α-TE
alfa-Tokoferol 1,19 mg 1,33 0,65 - 1,62 5 1013
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 111 mg 103,0 96 - 139 5 1013
Kalium 95,0 mg 95,0 79 - 109 5 1013
Calcium 47,0 mg 40,0 34 - 64 5 1013
Magnesium 11,0 mg 11,2 8,2 - 13,9 5 1013
Jern 0,624 mg 0,62 0,5 - 0,76 5 1013
Zink 0,392 mg 0,4 0,33 - 0,44 5 1013
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,83 g 0,0 0,0 - 5,5 3 1013
Glukose 0,650 g 0,45 0,0 - 1,7 4 1013
Sum monosakkarider 2,48 g 1003
Laktose 0,200 g 0,0 0,0 - 0,6 3 1013
Maltose 0 g 1 1013
Sakkarose 10,3 g 12,7 0,0 - 17,3 5 1013
Sum disakkarider 10,5 g 1003
Sum sukkerarter 13,0 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 11,9 g 1 1001
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Propionsyre 0 g 0,0 4 1013
Benzosyre 0 mg 1 1013
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C6:0 0,248 1,14 1013
C8:0 0,370 1,7 1013
C10:0 0,478 2,2 1013
C12:0 2,841 13,1 1013
C14:0 2,253 10,3 1013
C16:0 5,264 24,2 1013
C18:0 2,457 11,3 1013
C20:0 0,169 0,78 1013
C22:0 0,095 0,439 1013
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1013
C16:1,n-7 0,425 1,95 1013
C18:1,n-9 5,019 23,1 1013
C20:1,n-11 0,352 1,62 1013
C22:1,n-9 0,288 1,32 1013
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,201 5,54 1013
C18:3,n-3 0,220 1,01 1013
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 14,174 65,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,083 28 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,421 6,55 1003
Sum fedtsyrer 21,678 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,220 1,01 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,201 5,54 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,651 1013
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 37,1 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby