Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 830
Flødeskumskage, uspec.
Engelsk navn
Cream pastry, average values
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1298 kJ 1003
Energi, kcal 310 kcal 1003
total-N 0,432 g 0,096 - 0,640 20 1317
Protein, total 2,7 g 0,600 - 4,000 20 1317
Protein, deklaration 2,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 29,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 28,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 28,1 g 1003
Kostfiber 1,5 g 1001
Fedt, total 20,6 g 11,6 - 29,0 16 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 0,4 - 1,2 20 1317
Tørstof 53,7 g 38,300 - 67,200 20 1317
Vand 46,3 g 32,800 - 61,700 20 1317
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,800 4,10 1818
C8:0 0,500 2,56 1818
C10:0 0,600 3,08 1818
C12:0 1,70 8,72 1818
C14:0 1,60 8,21 1818
C16:0 4,90 25,1 1818
C18:0 2,00 10,3 1818
C20:0 0,000 0,00 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,100 0,51 1818
C16:1,n-7 0,200 1,03 1818
C18:1,n-9 5,70 29,2 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,000 0,00 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,20 6,15 1818
C18:3,n-3 0,200 1,03 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 12,1 62,1 1003
Sum monoumættede 6,00 30,8 1003
Sum polyumættede 1,40 7,18 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 19,5 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,200 1,03 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,20 6,15 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby