Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 833
Frugtpålæg, figen
Engelsk navn
Fruit paste, figs
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1334 kJ 1003
Energi, kcal 319 kcal 1003
total-N 0,404 g C 9
Protein, total 2,5 g C 9
Protein, deklaration 2,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 70,2 g C 9
Kulhydrat, tilgængelig 62,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 62,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g C 9
Kostfiber 7,5 g C 9
Fedt, total 4,5 g C 9
Alkohol 0,0 g C 9
Aske 1,7 g C 9
Tørstof 78,8 g C 9
Vand 21,2 g C 9
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,90 RE 1003
Retinol 0 µg C 9
ß-caroten 46,8 µg C 9
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg C 9
E-vitamin 0,807 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,807 mg C 9
gamma-tokoferol 1,35 mg C 9
delta-tokoferol 0,133 mg C 9
alfa-tokotrienol 0,215 mg C 9
K1-vitamin 0 µg C 9
B1-vitamin 0,054 mg C 9
B2-vitamin, riboflavin 0,096 mg C 9
Niacin 1,60 NE 1003
niacin 0,947 mg C 9
B6-vitamin 0,120 mg C 9
Pantothensyre 0,592 mg C 9
Biotin 0,460 µg C 9
Folat 14,7 µg C 9
Frit folat 8,41 µg C 9
B12-vitamin 0 µg C 9
C-vitamin 2,06 mg 1003
L-ascorbinsyre 2,06 mg C 9
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 43,0 mg C 9
Kalium, K 787 mg C 9
Calcium, Ca 114 mg C 9
Magnesium, Mg 69,4 mg C 9
Phosphor, P 66,3 mg C 9
Jern, Fe 1,51 mg C 9
Kobber, Cu 0,241 mg C 9
Zink, Zn 2,97 mg C 9
Jod, I 1,41 µg C 9
Mangan, Mn 0,436 mg C 9
Chrom, Cr 40,2 µg C 9
Selen, Se 1,00 µg C 9
Molybdæn, Mo 0 µg C 9
Nikkel, Ni 76,4 µg C 9
Kviksølv, Hg 0,284 µg C 9
Arsen, As 0,301 µg C 9
Cadmium, Cd 1,29 µg C 9
Bly, Pb 8,03 µg C 9
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,010 mg C 9
Serotonin 0,617 mg C 9
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 8,62 g C 9
Glucose 8,57 g C 9
Monosaccharider, total 17,2 g 1003
Lactose 0 g C 9
Maltose 0 g C 9
Saccharose 14,9 g C 9
Disaccharider, total 14,9 g 1003
Sukkerarter, ialt 32,1 g 1003
Stivelse 0,138 g C 9
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 C 9
C6:0 0,003 0,07 C 9
C8:0 0,050 1,26 C 9
C10:0 0,056 1,42 C 9
C12:0 0,705 17,8 C 9
C14:0 0,249 6,30 C 9
C16:0 0,290 7,33 C 9
C18:0 0,094 2,38 C 9
Andre mætt. 0,009 0,22 C 9
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,011 0,27 C 9
C18:1,n-9 1,49 37,7 C 9
C20:1,n-11 0,023 0,58 C 9
C22:1,n-9 0,002 0,05 C 9
Andre monoumætt. 0,002 0,05 C 9
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,714 18,1 C 9
C18:3,n-3 0,255 6,45 C 9
C18:4,n-3 0,000 0,00 C 9
C20:4,n-6 0,000 0,00 C 9
C20:5,n-3 0,000 0,00 C 9
C22:5,n-3 0,000 0,00 C 9
C22:6,n-3 0,000 0,00 C 9
Andre polyumættede
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,46 36,8 1003
Sum monoumættede 1,53 38,7 1003
Sum polyumættede 0,969 24,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 3,96 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,255 6,45 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,714 18,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg C 9
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 69 170 C 9
Leucin 109 270 C 9
Lysin 89 220 C 9
Methionin 25 62 C 9
Cystin 44 110 C 9
Phenylalanin 65 160 C 9
Tyrosin 81 200 C 9
Threonin 73 180 C 9
Tryptofan 39 97 C 9
Valin 93 230 C 9
Arginin 69 170 C 9
Histidin 36 90 C 9
Alanin 137 340 C 9
Asparaginsyre 404 1000 C 9
Glutaminsyre 246 610 C 9
Glycin 97 240 C 9
Prolin 158 390 C 9
Serin 109 270 C 9

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby