DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 833
Frugtpålæg, figen
Engelsk navn
Dried fig spread
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1334 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1334 kJ 1003
Energi (kcal) 316 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 316 kcal 1003
Protein 2,5 g 1656
Protein fra Aminosyrer 1,7 g 1003
Protein, deklaration 2,5 g 1656
Kulhydrat difference 70,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 62,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 62,7 g 1003
Kostfibre 7,5 g 1656
Fedt 4,5 g 1656
Alkohol 0,0 g 1656
Salt deklaration 0,11 g 1003
Aske 1,7 g 1656
Tørstof 78,8 g 1656
Vand 21,2 g 1656
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 7,81 RE 1003
Retinol 0 µg 1656
beta-Caroten 46,8 µg 1656
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1656
E-vitamin 0,807 α-TE
alfa-Tokoferol 0,807 mg 1656
gamma-Tokoferol 1,35 mg 1656
delta-Tokoferol 0,133 mg 1656
alfa-Tokotrienol 0,215 mg 1656
K1-vitamin 0 µg 1656
Thiamin (B1-vitamin) 0,0540 mg 1656
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0960 mg 1656
Niacinækvivalent 1,60 NE 1003
Niacin 0,947 mg 1656
B6-vitamin 0,120 mg 1656
Pantotensyre 0,592 mg 1656
Biotin 0,460 µg 1656
Folat 14,7 µg 1656
Frit folat 8,41 µg 1656
B12-vitamin 0 µg 1656
C-vitamin 2,06 mg 1003
Ascorbinsyre 2,06 mg 1656
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 43,0 mg 1656
Kalium 787 mg 1656
Calcium 114 mg 1656
Magnesium 69,4 mg 1656
Jern 1,51 mg 1656
Kobber 0,241 mg 1656
Zink 2,97 mg 1656
Mangan 0,436 mg 1656
Krom 40,2 µg 1656
Molybdæn 0 µg 1656
Selen 1,00 µg 1656
Fosfor 66,3 mg 1656
Jod 1,41 µg 1656
Nikkel 76,4 µg 1656
Kviksølv 0,284 µg 1656
Arsen 0,301 µg 1656
Cadmium 1,29 µg 1656
Bly 8,03 µg 1656
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 8,62 g 1656
Glukose 8,57 g 1656
Sum monosakkarider 17,2 g 1003
Laktose 0 g 1656
Maltose 0 g 1656
Sakkarose 14,9 g 1656
Sum disakkarider 14,9 g 1003
Sum sukkerarter 32,1 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,138 g 1656
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1656
C6:0 0,002 0,0758 1656
C8:0 0,040 1,26 1656
C10:0 0,044 1,41 1656
C12:0 0,559 17,8 1656
C14:0 0,197 6,29 1656
C16:0 0,230 7,33 1656
C18:0 0,075 2,37 1656
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,009 0,278 1656
C18:1,n-9 1,183 37,7 1656
C20:1,n-11 0,018 0,581 1656
C22:1,n-9 0,002 0,0505 1656
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,566 18 1656
C18:3,n-3 0,202 6,44 1656
C18:4,n-3 0,000 0,0 1656
C20:4,n-6 0,000 0,0 1656
C20:5,n-3 0,000 0,0 1656
C22:5,n-3 0,000 0,0 1656
C22:6,n-3 0,000 0,0 1656
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 1,154 36,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,213 38,6 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,768 24,5 1003
Sum fedtsyrer 3,135 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,202 6,44 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,566 18 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1656
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,404 1656
Isoleucin 69 170 1656
Leucin 109 270 1656
Lysin 89 220 1656
Methionin 25 62 1656
Cystin 44 110 1656
Phenylalanin 65 160 1656
Tyrosin 81 200 1656
Threonin 73 180 1656
Tryptofan 39 97 1656
Valin 93 230 1656
Arginin 69 170 1656
Histidin 36 90 1656
Alanin 137 340 1656
Asparaginsyre 404 1000 1656
Glutaminsyre 246 610 1656
Glycin 97 240 1656
Prolin 158 390 1656
Serin 109 270 1656
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,01000 mg 1656
Serotonin 0,617 mg 1656
Cholin 15,8 mg 1 2187
Sum biogene aminer 0,627 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1656
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1656
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1656

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby