DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 833
Frugtpålæg, figen
Engelsk navn
Fruit paste, figs
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1334 kJ 1003
Energi, kcal 316 kcal 1003
Nitrogen, total 0,404 g
Protein, videnskabelig 2,5 g
Protein, deklaration 2,5 g
Kulhydrat, difference 70,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 62,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 32,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g
Kostfibre 7,5 g
Fedt, total 4,5 g
Alkohol 0,0 g
Aske 1,7 g
Tørstof 78,8 g
Vand 21,2 g
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,90 RE 1003
Retinol 0 µg
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg
E-vitamin 0,807 α-TE
alfa-tokoferol 0,807 mg
gamma-tokoferol 1,35 mg
delta-tokoferol 0,133 mg
alfa-tokotrienol 0,215 mg
K1-vitamin 0 µg
B1-vitamin 0,0540 mg
B2-vitamin, riboflavin 0,0960 mg
Niacinækvivalent 1,60 NE 1003
Niacin 0,947 mg
B6-vitamin 0,120 mg
Pantothensyre 0,592 mg
Biotin 0,460 µg
Folat 14,7 µg
Frit folat 8,41 µg
B12-vitamin 0 µg
C-vitamin 2,06 mg 1003
L-ascorbinsyre 2,06 mg
beta-caroten 46,8 µg
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 43,0 mg
Kalium, K 787 mg
Calcium, Ca 114 mg
Magnesium, Mg 69,4 mg
Fosfor, P 66,3 mg
Jern, Fe 1,51 mg
Kobber, Cu 0,241 mg
Zink, Zn 2,97 mg
Jod, I 1,41 µg
Mangan, Mn 0,436 mg
Chrom, Cr 40,2 µg
Selen, Se 1,00 µg
Molybdæn, Mo 0 µg
Nikkel, Ni 76,4 µg
Kviksølv, Hg 0,284 µg
Arsen, As 0,301 µg
Cadmium, Cd 1,29 µg
Bly, Pb 8,03 µg
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,01000 mg
Serotonin 0,617 mg
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 8,62 g
Glukose 8,57 g
Monosaccharider, total 17,2 g 1003
Laktose 0 g
Maltose 0 g
Sakkarose 14,9 g
Disaccharider, total 14,9 g 1003
Sukkerarter, total 32,1 g 1003
Stivelse 0,138 g
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0
C6:0 0,002 0,0758
C8:0 0,040 1,26
C10:0 0,044 1,41
C12:0 0,559 17,8
C14:0 0,197 6,29
C16:0 0,230 7,33
C18:0 0,075 2,37
Andre mættede fedtsyrer 0,007 0,227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,009 0,278
C18:1,n-9 1,183 37,7
C20:1,n-11 0,018 0,581
C22:1,n-9 0,002 0,0505
Andre monoumættede fedtsyrer 0,002 0,0505
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,566 18
C18:3,n-3 (ALA) 0,202 6,44
C18:4,n-3 0,000 0
C20:4,n-6 0,000 0
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0
C22:5,n-3 0,000 0
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0
Andre polyumættede 0,002
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,154 36,8 1003
Sum monoumættede 1,213 38,6 1003
Sum polyumættede 0,768 24,5 1003
Fedtsyrer, total 3,135 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,202 6,44 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,566 18 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 69 170
Leucin 109 270
Lysin 89 220
Methionin 25 62
Cystin 44 110
Phenylalanin 65 160
Tyrosin 81 200
Threonin 73 180
Tryptofan 39 97
Valin 93 230
Arginin 69 170
Histidin 36 90
Alanin 137 340
Asparaginsyre 404 1000
Glutaminsyre 246 610
Glycin 97 240
Prolin 158 390
Serin 109 270

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby