Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 835
Koriander, blade, tørrede
Engelsk navn
Coriander, leaf, dried
Taxonomisk navn
Coriandrum sativum
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,918
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1339 kJ 1003
Energi, kcal 320 kcal 1003
total-N 3,509 g 8 1938
Protein, total 21,9 g 8 1938
Protein, deklaration 21,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 51,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 41,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 41,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 10,4 g 1938
Fedt, total 4,8 g 9 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 14,1 g 11 1938
Tørstof 92,7 g 1938
Vand 7,3 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 1,25 mg 5 1938
B2-vitamin, riboflavin 1,50 mg 6 1938
Niacin 10,7 NE 1003
niacin 10,7 mg 6 1938
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 567 mg 1003
L-ascorbinsyre 567 mg 5 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 211 mg 1 1938
Kalium, K 4466 mg 3 1938
Calcium, Ca 1246 mg 10 1938
Magnesium, Mg 694 mg 2 1938
Phosphor, P 481 mg 10 1938
Jern, Fe 42,5 mg 10 1938
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,005 0,11 1346
C16:0 0,217 4,98 1346
C18:0 0,029 0,66 1346
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,027 0,62 1346
C18:1,n-9 3,61 82,9 1346
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,468 10,7 1346
C18:3,n-3 0,000 0,00 1938
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,251 5,76 1003
Sum monoumættede 3,64 83,5 1003
Sum polyumættede 0,468 10,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 4,36 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,468 10,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby