DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 835
Koriander, blade, tørrede
Engelsk navn
Coriander, leaf, dried
Taxonomisk navn
Coriandrum sativum
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,918
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1339 kJ 1003
Energi, kcal 318 kcal 1003
Nitrogen, total 3,509 g 8 1938
Protein, videnskabelig 21,9 g 8 1938
Protein, deklaration 21,9 g 8 1938
Kulhydrat, difference 51,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 41,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 41,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 10,4 g 1938
Fedt, total 4,8 g 9 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 14,1 g 11 1938
Tørstof 92,7 g 1938
Vand 7,3 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 1,25 mg 5 1938
B2-vitamin, riboflavin 1,50 mg 6 1938
Niacinækvivalent 10,7 NE 1003
Niacin 10,7 mg 6 1938
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 567 mg 1003
L-ascorbinsyre 567 mg 5 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 211 mg 1 1938
Kalium, K 4470 mg 3 1938
Calcium, Ca 1250 mg 10 1938
Magnesium, Mg 694 mg 2 1938
Fosfor, P 481 mg 10 1938
Jern, Fe 42,5 mg 10 1938
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1938
C6:0 0,000 0 1938
C8:0 0,000 0 1938
C10:0 0,000 0 1938
C12:0 0,000 0 1938
C14:0 0,005 0,114 1346
C16:0 0,219 4,98 1346
C18:0 0,029 0,665 1346
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,027 0,619 1346
C18:1,n-9 3,637 82,8 1346
C20:1,n-11 0,000 0 1938
C22:1,n-9 0,000 0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,471 10,7 1346
C18:3,n-3 (ALA) 0,000 0 1938
C18:4,n-3 0,000 0 1938
C20:4,n-6 0,000 0 1938
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1938
C22:5,n-3 0,000 0 1938
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,253 5,76 1003
Sum monoumættede 3,664 83,4 1003
Sum polyumættede 0,471 10,7 1003
Fedtsyrer, total 4,388 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,471 10,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby