DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 837
Bondebrød med fedtrige frø, industrifremstillet
Engelsk navn
Rye bread, fine with wheat flour and high fat seeds, industrially prod...
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 991 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 991 kJ 1003
Energi (kcal) 235 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 235 kcal 1003
Protein 7,5 g 7,532 6,06 - 9 2 1309
Protein, deklaration 8,1 g 8,075 6,5 - 9,65 2 1309
Kulhydrat difference 45,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 37,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 36,5 g 1003
Kostfibre 8,0 g 8,0 6,9 - 9,1 2 1309
Fedt 4,5 g 4,55 3,9 - 5,2 2 1309
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,19 g 2 1003
Aske 1,9 g 1,93 1,82 - 2,04 2 1309
Tørstof 59,1 g 59,1 58,3 - 59,9 2 1309
Vand 40,9 g 40,9 40,1 - 41,7 2 1309
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,200 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,200 mg 0,15 - 0,28 4 T 413.0
Thiamin (B1-vitamin) 0,203 mg 0,202 0,192 - 0,213 2 1309
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0610 mg 0,061 0,057 - 0,065 2 1309
Niacinækvivalent 1,27 NE 1003
Niacin 1,11 mg 1,105 0,85 - 1,36 2 1309
B6-vitamin 0,123 mg 0,101 - 0,142 6 T 413.0
Pantotensyre 0,225 mg 0,225 0,2 - 0,25 2 1309
Folat 21,5 µg 21,5 21 - 22 2 1309
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 475 mg 475,0 440 - 510 2 1309
Kalium 195 mg 194,5 190 - 199 2 1309
Calcium 37,9 mg 37,85 31,7 - 44 2 1309
Magnesium 46,5 mg 46,5 46 - 47 2 1309
Jern 1,47 mg 1,465 1,43 - 1,5 2 1309
Kobber 0,217 mg 0,216 0,208 - 0,225 2 1309
Zink 1,21 mg 1,215 1,2 - 1,23 2 1309
Mangan 0,880 mg 0,88 0,77 - 0,99 2 1309
Krom 7,85 µg 7,85 7,2 - 8,5 2 1309
Selen 6,30 µg 6,3 4,3 - 8,3 2 1309
Fosfor 137 mg 136,5 135 - 138 2 1309
Chlorid 0,832 mg 0,832 0,764 - 0,9 2 1309
Jod 24,2 µg 1 2197
Nikkel 18,0 µg 18,05 17,7 - 18,4 2 1309
Cadmium 4,55 µg 4,55 4,1 - 5 2 1309
Sum mineraler 893 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 33,2 g 33,2 33 - 33,4 2 1309
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 1309
C10:0 0,000 0,0 1309
C12:0 0,000 0,0 1309
C14:0 0,000 0,0 1309
C16:0 0,433 9,71 1309
C18:0 0,167 3,74 1309
C20:0 0,000 0,0 1309
C22:0 0,030 0,663 1309
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 1309
C18:1,n-7 0,035 0,781 1309
C18:1,n-9 0,924 20,7 1309
C20:1,n-11 0,000 0,0 1309
C18:1,trans 0,000 0,0 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,388 53,5 1309
C18:3,n-3 0,482 10,8 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,630 14,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,959 21,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,870 64,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 4,459 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,482 10,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,388 53,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,292 1309
Tryptofan 76 1003
Sum essentielle Aminosyrer 76
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,83 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,980 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby