Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 837
Bondebrød med fedtrige frø, industrifremstillet
Engelsk navn
Rye bread, fine with wheat flour and high fat seeds, industrially produced
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,83
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,980
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 991 kJ 1003
Energi, kcal 237 kcal 1003
total-N 1,292 g 1,292 1,040 - 1,544 2 1309
Protein, total 7,5 g 7,5 6,063 - 9,002 2 1309
Protein, deklaration 8,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 45,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 37,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 36,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g T 462
Kostfiber 8,0 g 8,0 6,9 - 9,1 2 1309
Fedt, total 4,6 g 4,6 3,9 - 5,2 2 1309
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,9 g 1,9 1,82 - 2,04 2 1309
Tørstof 59,1 g 59,1 58,3 - 59,9 2 1309
Vand 40,9 g 40,9 40,100 - 41,700 2 1309
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,200 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,200 mg 0,15 - 0,28 4 T 413
B1-vitamin 0,203 mg 0,203 0,192 - 0,213 2 1309
B2-vitamin, riboflavin 0,061 mg 0,061 0,057 - 0,065 2 1309
Niacin 1,27 NE 1003
niacin 1,11 mg 1,11 0,85 - 1,36 2 1309
B6-vitamin 0,123 mg 0,101 - 0,142 6 T 413
Pantothensyre 0,225 mg 0,225 0,2 - 0,25 2 1309
Folat 21,5 µg 21,5 21 - 22 2 1309
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,832 mg 0,832 0,764 - 0,9 2 1309
Natrium, Na 475 mg 475 440 - 510 2 1309
Kalium, K 195 mg 195 190 - 199 2 1309
Calcium, Ca 37,9 mg 37,9 31,7 - 44 2 1309
Magnesium, Mg 46,5 mg 46,5 46 - 47 2 1309
Phosphor, P 137 mg 137 135 - 138 2 1309
Jern, Fe 1,47 mg 1,47 1,43 - 1,5 2 1309
Kobber, Cu 0,217 mg 0,217 0,208 - 0,225 2 1309
Zink, Zn 1,22 mg 1,22 1,2 - 1,23 2 1309
Jod, I 19,2 µg 19,2 16,7 - 21,6 2 1309
Mangan, Mn 0,880 mg 0,880 0,77 - 0,99 2 1309
Chrom, Cr 7,85 µg 7,85 7,2 - 8,5 2 1309
Selen, Se 6,30 µg 6,30 4,3 - 8,3 2 1309
Nikkel, Ni 18,1 µg 18,1 17,7 - 18,4 2 1309
Cadmium, Cd 4,55 µg 4,55 4,1 - 5 2 1309
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 33,2 g 33,2 33,0 - 33,4 2 1309
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1309
C10:0 0,000 0,00 1309
C12:0 0,000 0,00 1309
C14:0 0,000 0,00 1309
C16:0 0,410 9,71 1309
C18:0 0,158 3,74 1309
C20:0 0,000 0,00 1309
C22:0 0,028 0,66 1309
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1309
C18:1,n-9 0,875 20,7 1309
C18:1,n-7 0,033 0,78 1309
C20:1,n-11 0,000 0,00 1309
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,26 53,5 1309
C18:3,n-3 0,457 10,8 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,596 14,1 1003
Sum monoumættede 0,908 21,5 1003
Sum polyumættede 2,72 64,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 4,22 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,457 10,8 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,26 53,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 76 59 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby