Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 838
Hvedebrød, bolle, fin, industrifremstillet
Engelsk navn
Rolls, white, industrially produced
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,893
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1147 kJ 1003
Energi, kcal 274 kcal 1003
total-N 1,514 g 1,535 1,350 - 1,680 8 1309
Protein, total 8,6 g 8,7 7,695 - 9,576 8 1309
Protein, deklaration 9,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 54,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 51,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 50,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,8 g 2,9 2,3 - 3,1 8 1309
Fedt, total 2,8 g 2,5 2,2 - 5,2 8 1309
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,6 1,44 - 2,08 8 1309
Tørstof 67,3 g 67,4 62,0 - 70,8 8 1309
Vand 32,7 g 32,6 29,200 - 38,000 8 1309
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 861
ß-caroten 0 µg T 861
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,500 mg 0,31 - 0,63 4 T 861
B1-vitamin 0,178 mg 0,181 0,156 - 0,196 8 1309
B2-vitamin, riboflavin 0,053 mg 0,045 0,038 - 0,083 8 1309
Niacin 1,52 NE 1003
niacin 1,47 mg 1,47 1,28 - 1,7 8 1309
B6-vitamin 0,061 mg 0,049 - 0,078 18 T 861
Pantothensyre 0,342 mg 0,350 0,3 - 0,38 5 1309
Biotin 2,00 µg 2,00 1,9 - 2,1 5 1309
Folat 28,5 µg 25,0 19 - 46 8 1309
B12-vitamin 0,040 µg 0,040 0,08 - 0,08 2 1309, 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 276 mg 1 0,69 - 880 14 1309, 2006
Natrium, Na 461 mg 458 323 - 601 14 2097
Kalium, K 133 mg 131 105 - 155 8 1309
Calcium, Ca 26,1 mg 23,2 17,5 - 39 8 1309
Magnesium, Mg 21,9 mg 22,0 19,4 - 25,5 8 1309
Phosphor, P 96,4 mg 97,5 84 - 112 8 1309
Jern, Fe 0,988 mg 0,980 0,93 - 1,11 8 1309
Kobber, Cu 0,130 mg 0,130 0,113 - 0,153 8 1309
Zink, Zn 0,731 mg 0,720 0,63 - 0,92 8 1309
Jod, I 20,9 µg 18,9 12,9 - 35,4 14 1309, 2006
Mangan, Mn 0,504 mg 0,520 0,45 - 0,56 8 1309
Chrom, Cr 3,34 µg 3,45 0,95 - 4,5 8 1309
Selen, Se 5,73 µg 5,05 2,3 - 8,5 8 1309
Nikkel, Ni 4,47 µg 4,10 2,82 - 6,6 8 1309
Cadmium, Cd 2,19 µg 2,20 1,48 - 2,6 8 1309
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 48,7 g 48,6 45,9 - 51,6 8 1309
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1309
C10:0 0,000 0,00 1309
C12:0 0,000 0,00 1309
C14:0 0,008 0,32 1309
C16:0 0,478 19,1 1309
C18:0 0,090 3,60 1309
C20:0 0,004 0,16 1309
C22:0 0,004 0,16 1309
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,010 0,40 1309
C18:1,n-9 0,820 32,8 1309
C18:1,n-7 0,039 1,56 1309
C20:1,n-11 0,007 0,28 1309
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,958 38,4 1309
C18:3,n-3 0,079 3,16 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,584 23,4 1003
Sum monoumættede 0,876 35,1 1003
Sum polyumættede 1,04 41,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,50 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,079 3,16 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,958 38,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 379 250 T 861
Leucin 651 430 T 861
Lysin 212 140 T 861
Methionin 141 93 T 861
Cystin 167 110 T 861
Phenylalanin 454 300 T 861
Tyrosin 212 140 T 861
Threonin 257 170 T 861
Tryptofan 91 60 T 861
Valin 439 290 T 861
Arginin 348 230 T 861
Histidin 197 130 T 861
Alanin 288 190 T 861
Asparaginsyre 424 280 T 861
Glutaminsyre 2790 1840 T 861
Glycin 363 240 T 861
Prolin 999 660 T 861
Serin 454 300 T 861

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby