DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 841
Grisekød, bagskank uden svær, rå
Engelsk navn
Pork, hind leg without rind, raw
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 10 T 1050
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 599 kJ 1003
Energi, kcal 143 kcal 1003
Nitrogen, total 3,120 g 2,92 - 3,31 18 1832
Protein, videnskabelig 18,9 g 0 17,7 - 20,1 18 1832
Protein, deklaration 18,9 g 0 17,7 - 20,1 18 1832
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 7,5 g 5 - 9,9 18 1832
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g T 988
Tørstof 27,4 g 25,6 - 29,3 18 1832
Vand 72,6 g 70,7 - 74,4 18 1832
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0,551 µg 1003
D3-vitamin 0,0960 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,0910 µg 1300
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 84,0 mg 52,8 - 113 4 T 988
Kalium, K 366 mg 350 - 379 4 T 988
Calcium, Ca 7,00 mg 5 - 11 4 T 988
Magnesium, Mg 25,0 mg 23,7 - 26,8 4 T 988
Fosfor, P 188 mg 180 - 200 6 T 988
Jern, Fe 0,890 mg 0,64 - 1,15 6 T 988
Zink, Zn 3,60 mg 0 - 6,9 266 T 779
Jod, I 1,000 µg 0,35 - 2,1 5 T 988
Selen, Se 10,2 µg T 985
Nikkel, Ni 2,50 µg 1,8 0 - 16,9 130 T 1490
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 6,900 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 57 mg 2054

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby