Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 845
Yams, rå
Engelsk navn
Yam, raw
Taxonomisk navn
Dioscorea opposita Thunb.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 14
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 469 kJ 1003
Energi, kcal 112 kcal 1003
total-N 0,245 g 6 1938
Protein, total 1,5 g 6 1938
Protein, deklaration 1,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 27,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 23,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 23,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 4,1 g 1938
Fedt, total 0,2 g 6 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 6 1938
Tørstof 30,4 g 12 1938
Vand 69,6 g 12 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,112 mg 6 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,032 mg 6 1938
Niacin 0,752 NE 1003
niacin 0,552 mg 6 1938
B6-vitamin 0,293 mg 6 1938
Pantothensyre 0,314 mg 6 1938
Folat 23,0 µg 12 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 17,1 mg 1003
L-ascorbinsyre 17,1 mg 3,6 - 30,6 6 1342
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 9,00 mg 6 1938
Kalium, K 816 mg 6 1938
Calcium, Ca 17,0 mg 6 1938
Magnesium, Mg 21,0 mg 6 1938
Phosphor, P 55,0 mg 6 1938
Jern, Fe 0,540 mg 6 1938
Kobber, Cu 0,178 mg 6 1938
Zink, Zn 0,240 mg 6 1938
Mangan, Mn 0,397 mg 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 1,00 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,000 0,00 1938
C16:0 0,034 28,3 1342
C18:0 0,004 3,33 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1938
C18:1,n-9 0,006 5,00 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,064 53,3 1342
C18:3,n-3 0,012 10,0 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,038 31,7 1003
Sum monoumættede 0,006 5,00 1003
Sum polyumættede 0,076 63,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,120 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,012 10,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,064 53,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 54 220 1342
Leucin 98 400 1342
Lysin 61 250 1342
Methionin 21 87 1342
Cystin 19 79 1342
Phenylalanin 74 300 1342
Tyrosin 42 170 1342
Threonin 54 220 1342
Tryptofan 12 50 1342
Valin 64 260 1342
Arginin 130 530 1342
Histidin 34 140 1342
Alanin 64 260 1342
Asparaginsyre 159 650 1342
Glutaminsyre 184 750 1342
Glycin 54 220 1342
Prolin 54 220 1342
Serin 83 340 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby