DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 847
Bøfsandwich med salat og dressing, fastfood
Engelsk navn
Hamburger sandwich with salad and dressing, fast food
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 949 kJ 1003
Energi, kcal 227 kcal 1003
Nitrogen, total 1,485 g 0,816 - 2,12 53 1063, 2004
Protein, videnskabelig 9,3 g 5,1 - 13,2 53 1063, 2004
Protein, deklaration 9,3 g 5,1 - 13,2 53 1063, 2004
Kulhydrat, difference 21,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 20,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 20,0 g 1003
Kostfibre 1,6 g 1,2 - 2 6 2004
Fedt, total 11,8 g 7,9 - 17,2 53 1063, 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1 - 2,63 53 2004, 1063
Tørstof 44,5 g 34,1 - 53,4 53 2004, 1063
Vand 55,5 g 46,6 - 65,9 53 2004, 1063
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,0870 mg 0,085 0,079 - 0,102 8 2004
B2-vitamin, riboflavin 0,0850 mg 0,0875 0,0618 - 0,101 8 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 801 mg 835 569 - 950 8 2004
Natrium, Na 441 mg 190 - 1090 53 2004, 1063
Kalium, K 213 mg 151 - 340 53 1063, 2004
Calcium, Ca 25,9 mg 24,95 20 - 35,7 8 2004
Magnesium, Mg 21,1 mg 21,5 16,3 - 25,7 8 2004
Fosfor, P 104 mg 102 93 - 117 8 2004
Jern, Fe 1,34 mg 1,355 1,05 - 1,62 8 2004
Kobber, Cu 0,0825 mg 0,0865 0,045 - 0,103 8 2004
Zink, Zn 1,64 mg 0,91 - 3,3 30 2004, 1063
Mangan, Mn 0,219 mg 0,207 0,161 - 0,329 8 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 2004
C6:0 0,000 0 2004
C8:0 0,000 0 2004
C10:0 0,000 0 2004
C12:0 0,000 0 2004
C14:0 0,196 1,79 2004
C15:0 0,000 0 2004
C16:0 2,337 21,4 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,997 9,15 2004
C20:0 0,000 0 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,054 0,494 2004
C16:1,n-7 0,301 2,76 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-9 4,743 43,5 2004
C18:1,n-7 0,222 2,03 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,089 0,813 2004
C22:1,n-9 0,106 0,977 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,179 1,63 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,207 11 2004
C18:2,conjugerede 0,000 0 2004
C18:3,n-3 (ALA) 0,371 3,4 2004
C18:3,n-6 0,000 0 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,070 0,639 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,017 0,155 2004
Sum mættede 3,531 32,4 1003
Sum monoumættede 5,515 50,6 1003
Sum polyumættede 1,578 14,4 1003
Transfedtsyrer, total 0,248 2,27 1003
Fedtsyrer, total 10,889 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,371 3,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,207 11 1003

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby