Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 848
Æg, and, rå
Engelsk navn
Egg, duck, whole, raw
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 11
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,830
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 752 kJ 1003
Energi, kcal 180 kcal 1003
total-N 2,050 g 13 1938
Protein, total 12,8 g 13 1938
Protein, deklaration 12,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1938
Fedt, total 13,8 g 18 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 17 1938
Tørstof 29,2 g 13 1938
Vand 70,8 g 13 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 193 RE 1003
Retinol 192 µg 1938
ß-caroten 14,0 µg 1938
B1-vitamin 0,156 mg 7 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,404 mg 7 1938
Niacin 4,65 NE 1003
niacin 0,200 mg 5 1938
B6-vitamin 0,250 mg 2 1938
Pantothensyre 1,86 mg 1938
Folat 80,0 µg 1 1938
B12-vitamin 5,40 µg 2 1938
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 146 mg 2 1938
Kalium, K 222 mg 3 1938
Calcium, Ca 64,0 mg 6 1938
Magnesium, Mg 17,0 mg 1 1938
Phosphor, P 220 mg 7 1938
Jern, Fe 3,85 mg 7 1938
Zink, Zn 1,41 mg 1 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1342
C6:0 0,000 0,00 1342
C8:0 0,000 0,00 1342
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,000 0,00 1342
C14:0 0,050 0,44 1342
C16:0 3,00 26,8 1342
C18:0 0,630 5,63 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,440 3,93 1342
C18:1,n-9 6,09 54,4 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,560 5,00 1342
C18:3,n-3 0,100 0,89 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,320 2,86 1342
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,68 32,9 1003
Sum monoumættede 6,53 58,4 1003
Sum polyumættede 0,980 8,76 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 11,2 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,100 0,89 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,880 7,86 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 884 mg 3 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 595 290 1342
Leucin 1110 540 1342
Lysin 943 460 1342
Methionin 574 280 1342
Cystin 287 140 1342
Phenylalanin 840 410 1342
Tyrosin 615 300 1342
Threonin 738 360 1342
Tryptofan 267 130 1342
Valin 881 430 1342
Arginin 758 370 1342
Histidin 328 160 1342
Alanin 636 310 1342
Asparaginsyre 779 380 1342
Glutaminsyre 1780 870 1342
Glycin 430 210 1342
Prolin 471 230 1342
Serin 963 470 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby