DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 85
Fiskeolie, hydrogeneret
Engelsk navn
Fish oil, hydrogenated
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,956
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 3696 kJ 1003
Energi, kcal 899 kcal 1003
Nitrogen, total 0,000 g 1357
Protein, videnskabelig 0,0 g 1357
Protein, deklaration 0,0 g 1357
Kulhydrat, difference -0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1357
Fedt, total 99,9 g 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Aske 0,0 g 1357
Tørstof 99,9 g 1357
Vand 0,1 g 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1357
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1357
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1357
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1357
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1357
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1357
B6-vitamin 0 mg 1357
Folat 0 µg 1357
Frit folat 0 µg 1357
B12-vitamin 0 µg 1357
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1357
beta-caroten 0 µg 1357
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1357
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,100 0,104 1357
C14:0 7,366 7,71 1357
C16:0 17,938 18,7 1357
C18:0 7,366 7,71 1357
C20:0 7,466 7,81 1357
C22:0 7,366 7,71 1357
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,571 0,598 1357
C16:1,n-7 8,228 8,61 1357
C18:1,n-9 8,137 8,52 1357
C20:1,n-11 14,932 15,6 1357
C22:1,n-9 13,930 14,5 1357
Andre monoumættede fedtsyrer 1,243 1,3 1357
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,862 0,902 1357
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 47,602 49,8 1003
Sum monoumættede 47,041 49,2 1003
Sum polyumættede 0,862 0,902 1003
Fedtsyrer, total 95,504 100 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,862 0,902 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 655 mg 13 1357
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 0 1656

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby