DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 855
Kiwimarmelade
Engelsk navn
Marmalade, kiwi
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 955 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 955 kJ 1003
Energi (kcal) 225 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 225 kcal 1003
Protein 0,4 g 1003
Protein, deklaration 0,4 g 1003
Kulhydrat difference 56,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 54,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 54,7 g 1003
Kostfibre 1,3 g 2007
Fedt 0,2 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,04 g 1003
Aske 2,5 g 1001
Tørstof 59,1 g 1001
Vand 40,9 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 0,0500 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 18,0 mg T 915.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 47,0 g 1321
Tilsat Sukker 42,6 g 1 2133
Frie sukkerarter 42,6 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,160 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,064 1003
Isoleucin 7 1656
Leucin 12 1656
Lysin 16 1656
Methionin 2 1656
Phenylalanin 7 1656
Tyrosin 4 1656
Threonin 7 1656
Tryptofan 3 1656
Valin 10 1656
Arginin 7 1656
Histidin 5 1656
Alanin 20 1656
Asparaginsyre 16 1656
Glutaminsyre 24 1656
Glycin 8 1656
Prolin 7 1656
Serin 9 1656
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 3,00 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,4 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby