DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 855
Kiwimarmelade
Engelsk navn
Marmalade, kiwi
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 955 kJ 1003
Energi, kcal 225 kcal 1003
Nitrogen, total 0,064 g 1003
Protein, videnskabelig 0,4 g 1003
Protein, deklaration 0,4 g 1003
Kulhydrat, difference 56,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 54,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 54,7 g 1003
Tilsat sukker 44,0 g 1321
Kostfibre 1,3 g 2007
Fedt, total 0,2 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 1001
Tørstof 59,1 g 1001
Vand 40,9 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 0,0500 NE 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 47,0 g 1321
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,160 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 7 1656
Leucin 12 1656
Lysin 16 1656
Methionin 2 1656
Phenylalanin 7 1656
Tyrosin 4 1656
Threonin 7 1656
Tryptofan 3 1656
Valin 10 1656
Arginin 7 1656
Histidin 5 1656
Alanin 20 1656
Asparaginsyre 16 1656
Glutaminsyre 24 1656
Glycin 8 1656
Prolin 7 1656
Serin 9 1656

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby