Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 855
Kiwimarmelade
Engelsk navn
Marmalade, kiwi
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 955 kJ 1003
Energi, kcal 228 kcal 1003
total-N 0,064 g 1003
Protein, total 0,4 g 1003
Protein, deklaration 0,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 56,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 54,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 54,7 g 1003
Tilsat sukker 44,0 g 1321
Kostfiber 1,3 g 2007
Fedt, total 0,2 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 1001
Tørstof 59,1 g 1001
Vand 40,9 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 0 NE 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 47,0 g 1321
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 1656
Leucin 0 1656
Lysin 0 1656
Methionin 0 1656
Phenylalanin 0 1656
Tyrosin 0 1656
Threonin 0 1656
Tryptofan 0 1656
Valin 0 1656
Arginin 0 1656
Histidin 0 1656
Alanin 0 1656
Asparaginsyre 0 1656
Glutaminsyre 0 1656
Glycin 0 1656
Prolin 0 1656
Serin 0 1656

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby