Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 859
Frugtpålæg, uspec.
Engelsk navn
Fruit paste, average values
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1349 kJ 1003
Energi, kcal 322 kcal 1003
total-N 0,436 g C 21
Protein, total 2,7 g C 21
Protein, deklaration 2,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 69,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 61,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 61,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g C 21
Kostfiber 7,9 g C 21
Fedt, total 5,6 g C 21
Alkohol 0,0 g C 21
Aske 1,7 g C 21
Tørstof 79,0 g 83,0 54,2 - 85,8 9 1878
Vand 21,0 g 17,0 14,200 - 45,800 9 1878
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,74 RE 1003
Retinol 0 µg C 21
ß-caroten 56,9 µg C 21
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg C 21
E-vitamin 1,02 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,02 mg C 21
gamma-tokoferol 1,71 mg C 21
delta-tokoferol 0,162 mg C 21
alfa-tokotrienol 0,258 mg C 21
K1-vitamin 0 µg C 21
B1-vitamin 0,064 mg C 21
B2-vitamin, riboflavin 0,098 mg C 21
Niacin 1,43 NE 1003
niacin 0,858 mg C 21
B6-vitamin 0,118 mg C 21
Pantothensyre 0,525 mg C 21
Biotin 0,631 µg C 21
Folat 12,4 µg C 21
Frit folat 6,38 µg C 21
B12-vitamin 0 µg C 21
C-vitamin 0,758 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,758 mg C 21
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 56,8 mg C 21
Kalium, K 844 mg C 21
Calcium, Ca 138 mg C 21
Magnesium, Mg 75,4 mg C 21
Phosphor, P 70,4 mg C 21
Jern, Fe 1,71 mg C 21
Kobber, Cu 0,235 mg C 21
Zink, Zn 2,20 mg C 21
Jod, I 1,27 µg C 21
Mangan, Mn 0,450 mg C 21
Chrom, Cr 25,7 µg C 21
Selen, Se 0,641 µg C 21
Molybdæn, Mo 0 µg C 21
Nikkel, Ni 92,6 µg C 21
Kviksølv, Hg 0,317 µg C 21
Arsen, As 0,192 µg C 21
Cadmium, Cd 1,33 µg C 21
Bly, Pb 5,13 µg C 21
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,009 mg C 21
Serotonin 0,800 mg C 21
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 25,9 g 25,0 20,4 - 30,5 9 1878
Glucose 28,9 g 28,8 21,9 - 33,3 9 1878
Monosaccharider, total 54,8 g 1003
Lactose 0 g C 21
Maltose 0 g C 21
Saccharose 1,06 g 0,90 0,3 - 3,3 9 1878
Disaccharider, total 1,06 g 1003
Sukkerarter, ialt 55,9 g 1003
Sorbitol 0,633 g 0,600 0 - 1,9 9 1878
Sukkeralkoholer, total 0,633 g 1003
Stivelse 0,189 g C 21
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 C 21
C6:0 0,004 0,07 C 21
C8:0 0,060 1,19 C 21
C10:0 0,067 1,33 C 21
C12:0 0,848 16,8 C 21
C14:0 0,300 5,94 C 21
C16:0 0,370 7,33 C 21
C18:0 0,120 2,38 C 21
Andre mætt. 0,012 0,23 C 21
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,016 0,31 C 21
C18:1,n-9 1,94 38,4 C 21
C20:1,n-11 0,030 0,59 C 21
C22:1,n-9 0,003 0,05 C 21
Andre monoumætt. 0,003 0,05 C 21
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,943 18,7 C 21
C18:3,n-3 0,333 6,60 C 21
C18:4,n-3 0,000 0,00 C 21
C20:4,n-6 0,000 0,00 C 21
C20:5,n-3 0,000 0,00 C 21
C22:5,n-3 0,000 0,00 C 21
C22:6,n-3 0,000 0,00 C 21
Andre polyumættede
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,78 35,3 1003
Sum monoumættede 1,99 39,4 1003
Sum polyumættede 1,28 25,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 5,05 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,333 6,60 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,943 18,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg C 21
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 78 180 C 21
Leucin 118 270 C 21
Lysin 100 230 C 21
Methionin 25 57 C 21
Cystin 48 110 C 21
Phenylalanin 70 160 C 21
Tyrosin 96 220 C 21
Threonin 78 180 C 21
Tryptofan 34 77 C 21
Valin 105 240 C 21
Arginin 70 160 C 21
Histidin 39 89 C 21
Alanin 157 360 C 21
Asparaginsyre 523 1200 C 21
Glutaminsyre 262 600 C 21
Glycin 100 230 C 21
Prolin 170 390 C 21
Serin 122 280 C 21

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby