Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 863
Hvedebrød, valnøddebrød
Engelsk navn
Wheat bread, white, with walnuts
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,730
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1180 kJ 1003
Energi, kcal 282 kcal 1003
total-N 1,569 g 1,540 1,42 - 1,75 8 1257
Protein, total 8,9 g 8,8 8,094 - 9,975 8 1257
Protein, deklaration 9,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 51,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 47,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 46,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 4,1 g 4,2 3,5 - 4,7 8 1257
Fedt, total 5,2 g 5,2 3,4 - 7,2 8 1257
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,0 g 1,9 1,33 - 3,29 8 1257
Tørstof 67,6 g 67,2 64,7 - 71,3 8 1257
Vand 32,4 g 32,9 28,700 - 35,300 8 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,192 mg 0,178 0,139 - 0,279 8 1257
B2-vitamin, riboflavin 0,091 mg 0,098 0,062 - 0,104 8 1257
Niacin 1,70 NE 1003
B6-vitamin 0,093 mg 0,095 0,076 - 0,109 8 1257
Folat 47,4 µg 48,0 24 - 67 8 1257
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 938 mg 940 590 - 1550 8 1257
Natrium, Na 535 mg 540 316 - 915 8 1257
Kalium, K 186 mg 192 122 - 237 8 1257
Calcium, Ca 53,1 mg 40,2 21,1 - 105 8 1257
Magnesium, Mg 30,0 mg 31,5 22,1 - 35,3 8 1257
Phosphor, P 133 mg 131 95 - 155 8 1257
Jern, Fe 1,19 mg 1,21 0,91 - 1,43 8 1257
Kobber, Cu 0,184 mg 0,190 0,13 - 0,22 8 1257
Zink, Zn 0,906 mg 0,930 0,72 - 1,16 8 1257
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 44,2 g 43,9 41,5 - 48,5 8 1257
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 377 240 T 1301
Leucin 675 430 T 1301
Lysin 220 140 T 1301
Methionin 143 91 T 1301
Cystin 157 100 T 1301
Phenylalanin 471 300 T 1301
Tyrosin 204 130 T 1301
Threonin 251 160 T 1301
Tryptofan 102 65 T 1301
Valin 439 280 T 1301
Arginin 345 220 T 1301
Histidin 204 130 T 1301
Alanin 298 190 T 1301
Asparaginsyre 392 250 T 1301
Glutaminsyre 3060 1950 T 1301
Glycin 329 210 T 1301
Prolin 1050 670 T 1301
Serin 471 300 T 1301

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby