DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 863
Hvedebrød, valnøddebrød
Engelsk navn
Wheat bread, white, with walnuts
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70
FCF 0,730
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1180 kJ 1003
Energi, kcal 280 kcal 1003
Nitrogen, total 1,569 g 1,54 1,42 - 1,75 8 1257
Protein, videnskabelig 8,9 g 8,778 8,09 - 9,97 8 1257
Protein, deklaration 9,8 g 9,625 8,87 - 10,9 8 1257
Kulhydrat, difference 51,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 47,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 46,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 4,1 g 4,2 3,5 - 4,7 8 1257
Fedt, total 5,1 g 5,2 3,4 - 7,2 8 1257
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,0 g 1,94 1,33 - 3,29 8 1257
Tørstof 67,6 g 67,15 64,7 - 71,3 8 1257
Vand 32,4 g 32,85 28,7 - 35,3 8 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,192 mg 0,1775 0,139 - 0,279 8 1257
B2-vitamin, riboflavin 0,0908 mg 0,098 0,062 - 0,104 8 1257
Niacinækvivalent 2,15 NE 2 1003
B6-vitamin 0,0926 mg 0,0945 0,076 - 0,109 8 1257
Folat 47,4 µg 48 24 - 67 8 1257
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 938 mg 940 590 - 1550 8 1257
Natrium, Na 535 mg 540 316 - 915 8 1257
Kalium, K 186 mg 192 122 - 237 8 1257
Calcium, Ca 53,1 mg 40,2 21,1 - 105 8 1257
Magnesium, Mg 30,0 mg 31,5 22,1 - 35,3 8 1257
Fosfor, P 133 mg 131 95 - 155 8 1257
Jern, Fe 1,19 mg 1,21 0,91 - 1,43 8 1257
Kobber, Cu 0,184 mg 0,19 0,13 - 0,22 8 1257
Zink, Zn 0,906 mg 0,93 0,72 - 1,16 8 1257
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 44,2 g 43,9 41,5 - 48,5 8 1257
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 3,759 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 368 T 1301
Leucin 753 T 1301
Lysin 248 T 1301
Methionin 169 T 1301
Cystin 238 T 1301
Phenylalanin 538 T 1301
Tyrosin 310 T 1301
Threonin 296 T 1301
Tryptofan 129 T 1301
Valin 448 T 1301
Arginin 418 T 1301
Histidin 234 T 1301
Alanin 330 T 1301
Asparaginsyre 464 T 1301
Glutaminsyre 3720 T 1301
Glycin 401 T 1301
Prolin 1270 T 1301
Serin 532 T 1301

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby