Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 866
Brisling, rå
Engelsk navn
Sprat, raw
Taxonomisk navn
Sprattus sprattus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 564 kJ 1003
Energi, kcal 135 kcal 1003
total-N 2,688 g 1355
Protein, total 10,3 g 1355
Protein, deklaration 10,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1355
Fedt, total 10,5 g 1355
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 2 1348
Tørstof 22,0 g 2 1348
Vand 78,0 g 2 1348
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 150 RE 1003
Retinol 150 µg 1355
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1355
E-vitamin 2,50 α-TE 1003
alfa-tokoferol 2,50 mg 1501
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,040 mg 1355
B2-vitamin, riboflavin 0,260 mg 1355
Niacin 5,00 NE 1003
niacin 5,00 mg 1355
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1355
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kalium, K 230 mg 220 - 240 2 1348
Calcium, Ca 280 mg 1355
Magnesium, Mg 20,0 mg 19 - 20 2 1348
Phosphor, P 220 mg 2 1348
Jern, Fe 0,700 mg 1355
Kobber, Cu 0,048 mg 0,046 - 0,051 2 1348
Zink, Zn 1,60 mg 2 1348
Mangan, Mn 0,130 mg 2 1348
Chrom, Cr 1,00 µg 0,2 - 1,0 2 1348
Selen, Se 10,0 µg 9 - 10 2 1348
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1 1348
Cobolt, Co 1,00 µg 0,2 - 1,0 2 1348
Nikkel, Ni 2,00 µg 2 1348
Fluor, F 170 µg 150 - 180 2 1348
Silicium, Si 0,200 mg 2 1348
Aluminium, Al 0,100 mg 2 1348
Bor, B 10,0 µg 7 - 20 2 1348
Brom, Br 200 µg 1 1348
Kviksølv, Hg 5,60 µg 4,0 - 7,3 2 1348
Arsen, As 68,0 µg 1 1348
Cadmium, Cd 1,00 µg 1 - 2 2 1348
Bly, Pb 4,00 µg 3 - 4 2 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 38 mg 1361

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby