Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 87
Gås, kød og skind, rå
Engelsk navn
Goose, flesh and skin, raw
Taxonomisk navn
Anser anser
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 19
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,931
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1513 kJ 1003
Energi, kcal 361 kcal 1003
total-N 2,538 g 5 1342
Protein, total 15,8 g 5 1342
Protein, deklaration 15,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 33,6 g 5 1342
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 5 1342
Tørstof 50,3 g 5 1342
Vand 49,7 g 5 1342
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 30,0 RE 1003
Retinol 30,0 µg 9 - 60 3 1024
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 1,00 µg 1003
D3 cholecalciferol 1,00 µg T 101
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg T 101
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,125 mg 0,097 - 0,160 3 1019
B2-vitamin, riboflavin 0,350 mg 0,240 - 0,540 3 1022
Niacin 11,5 NE 1003
niacin 8,00 mg 1 1018
B6-vitamin 0,580 mg 1 1025
Pantothensyre 1,29 mg 1938
Folat 11,0 µg 6 1803
B12-vitamin 0,340 µg 1938
C-vitamin 4,20 mg 1003
L-ascorbinsyre 4,20 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 69,0 mg 1 1058
Kalium, K 315 mg 1 1058
Calcium, Ca 12,0 mg 2 1938
Magnesium, Mg 24,0 mg 1 1058
Phosphor, P 234 mg 3 1938
Jern, Fe 2,50 mg 3 1938
Kobber, Cu 0,136 mg 0,031 - 0,227 5 1102
Zink, Zn 1,35 mg 1,01 - 1,73 5 1102
Jod, I 1,20 µg 1,00 - 1,25 3 T 101
Mangan, Mn 0,020 mg 1938
Selen, Se 24,0 µg 14 - 35 5 1102
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,030 0,09 1342
C14:0 0,170 0,55 1342
C16:0 6,95 22,6 1342
C18:0 2,33 7,58 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,980 3,19 1342
C18:1,n-9 16,7 54,3 1342
C20:1,n-11 0,040 0,13 1342
C22:1,n-9 0,000 0,00 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,35 10,9 1342
C18:3,n-3 0,210 0,68 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1342
C20:5,n-3 0,000 0,00 1342
C22:5,n-3 0,000 0,00 1342
C22:6,n-3 0,000 0,00 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 9,48 30,8 1003
Sum monoumættede 17,7 57,6 1003
Sum polyumættede 3,56 11,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 30,8 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,210 0,68 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,35 10,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 80 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 736 290 1342
Leucin 1320 520 1342
Lysin 1240 490 1342
Methionin 381 150 1342
Cystin 246 97 1342
Phenylalanin 660 260 1342
Tyrosin 508 200 1342
Threonin 711 280 1342
Tryptofan 208 82 1342
Valin 787 310 1342
Arginin 990 390 1342
Histidin 431 170 1342
Alanin 990 390 1342
Asparaginsyre 1420 560 1342
Glutaminsyre 2360 930 1342
Glycin 1020 400 1342
Prolin 761 300 1342
Serin 635 250 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby