Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 872
Syre (krydderplante), rå
Engelsk navn
Dock (US), sorrel (UK), raw
Taxonomisk navn
Rumex acetosa L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 30
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 88 kJ 1003
Energi, kcal 21 kcal 1003
total-N 0,320 g 1 1938
Protein, total 2,0 g 1 1938
Protein, deklaration 2,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 3,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,9 g 1938
Fedt, total 0,7 g 1 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 1938
Tørstof 7,0 g 1 1938
Vand 93,0 g 1 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 200 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 2400 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,040 mg 1 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,100 mg 1 1938
Niacin 0,500 NE 1003
niacin 0,500 mg 1 1938
B6-vitamin 0,122 mg 1938
Pantothensyre 0,041 mg 1938
Folat 13,0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 48,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 48,0 mg 1 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 4,00 mg 1 1938
Kalium, K 390 mg 1 1938
Calcium, Ca 44,0 mg 1 1938
Magnesium, Mg 103 mg 1 1938
Phosphor, P 63,0 mg 1 1938
Jern, Fe 2,40 mg 1 1938
Kobber, Cu 0,131 mg 1938
Zink, Zn 0,200 mg 1938
Mangan, Mn 0,349 mg 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,800 g 1342
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 102 320 1342
Leucin 166 520 1342
Lysin 115 360 1342
Methionin 35 110 1342
Phenylalanin 115 360 1342
Tyrosin 83 260 1342
Threonin 93 290 1342
Valin 134 420 1342
Arginin 109 340 1342
Histidin 54 170 1342
Alanin 131 410 1342
Asparaginsyre 182 570 1342
Glutaminsyre 214 670 1342
Glycin 115 360 1342
Prolin 115 360 1342
Serin 77 240 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby