Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 875
Æg, gås, rå
Engelsk navn
Egg, goose, whole, raw
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 11
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,830
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 750 kJ 1003
Energi, kcal 179 kcal 1003
total-N 2,219 g 3 1938
Protein, total 13,9 g 3 1938
Protein, deklaration 13,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1938
Fedt, total 13,3 g 3 1938
Alkohol 0,0 g 1003
Aske 1,1 g 3 1938
Tørstof 29,6 g 3 1938
Vand 70,4 g 3 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 186 RE 1003
Retinol 185 µg 1938
ß-caroten 13,0 µg 1938
B1-vitamin 0,147 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,382 mg 1938
Niacin 4,99 NE 1003
niacin 0,189 mg 1938
B6-vitamin 0,236 mg 1938
Pantothensyre 1,76 mg 1938
Folat 76,0 µg 1938
B12-vitamin 5,10 µg 1938
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 138 mg 1938
Kalium, K 210 mg 1938
Calcium, Ca 60,0 mg 1938
Magnesium, Mg 16,0 mg 1938
Phosphor, P 208 mg 1938
Jern, Fe 3,64 mg 1938
Zink, Zn 1,33 mg 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1342
C6:0 0,000 0,00 1342
C8:0 0,000 0,00 1342
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,000 0,00 1342
C14:0 0,050 0,46 1342
C16:0 2,85 26,3 1342
C18:0 0,700 6,45 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,390 3,59 1342
C18:1,n-9 5,35 49,3 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,680 6,27 1342
C18:3,n-3 0,550 5,07 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,280 2,58 1342
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 3,60 33,2 1003
Sum monoumættede 5,74 52,9 1003
Sum polyumættede 1,51 13,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 10,9 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,550 5,07 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,960 8,85 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 852 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 644 290 1342
Leucin 1200 540 1342
Lysin 1020 460 1342
Methionin 621 280 1342
Cystin 311 140 1342
Phenylalanin 910 410 1342
Tyrosin 666 300 1342
Threonin 799 360 1342
Tryptofan 288 130 1342
Valin 954 430 1342
Arginin 821 370 1342
Histidin 355 160 1342
Alanin 688 310 1342
Asparaginsyre 843 380 1342
Glutaminsyre 1930 870 1342
Glycin 466 210 1342
Prolin 510 230 1342
Serin 1040 470 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby