DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 876
Sukker, brun farin
Engelsk navn
Sugar, brown
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1624 kJ 1003
Energi, kcal 382 kcal 1003
Nitrogen, total 0,000 g 1655
Protein, videnskabelig 0,0 g 1655
Protein, deklaration 0,0 g 1655
Kulhydrat, difference 95,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 95,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 94,0 g 1003
Tilsat sukker 94,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1655
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,0 g 1347
Tørstof 97,5 g 1347
Vand 2,5 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1655
alfa-tokotrienol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1655
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1655
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1655
B6-vitamin 0 mg 1655
Pantothensyre 0 mg 1655
Biotin 0 µg 1655
Folat 0 µg 1655
Frit folat 0 µg 1655
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 55,0 mg 1347
Kalium, K 320 mg 1347
Calcium, Ca 185 mg 1347
Magnesium, Mg 28,0 mg 1347
Fosfor, P 2,00 mg 2,1 0,7 - 3,1 5 1858
Jern, Fe 3,10 mg 3 2,6 - 3,6 10 1858
Kobber, Cu 0,0540 mg 0,052 - 0,055 2 1516
Zink, Zn 0,0600 mg 0,06 - 0,06 2 1516
Jod, I 0 µg 1655
Chrom, Cr 0 µg 5 1348
Selen, Se 1,000 µg 0,4 - 2 5 1348
Nikkel, Ni 7,40 µg 5,1 - 9,6 2 1516
Kviksølv, Hg 0 µg 5 1348
Arsen, As 6,00 µg 2 - 9 2 1348
Cadmium, Cd 0,200 µg 2 1516
Bly, Pb 5,10 µg 4,4 - 5,8 2 1516
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,500 g 1347
Glukose 0,500 g 1347
Monosaccharider, total 1,000 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 93,0 g 1347
Disaccharider, total 93,0 g 1003
Sukkerarter, total 94,0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Hexose 0 g 1655
Pentose 0 g 1655
Uronic Acid 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1655
C6:0 0,000 0 1655
C8:0 0,000 0 1655
C10:0 0,000 0 1655
C12:0 0,000 0 1655
C14:0 0,000 0 1655
C15:0 0,000 0 1655
C16:0 0,000 0 1655
C17:0 0,000 0 1655
C18:0 0,000 0 1655
C20:0 0,000 0 1655
C22:0 0,000 0 1655
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1655
C15:1 0,000 0 1655
C16:1,n-7 0,000 0 1655
C17:1,n-7 0,000 0 1655
C18:1,n-9 0,000 0 1655
C20:1,n-11 0,000 0 1655
C22:1,n-9 0,000 0 1655
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0 1655
C18:3,n-3 (ALA) 0,000 0 1655
C20:3,n-3 0,000 0 1655
C20:4,n-6 0,000 0 1655
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1655
C22:5,n-3 0,000 0 1655
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,000 0 1003
Sum monoumættede 0,000 0 1003
Sum polyumættede 0,000 0 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 0 1655
Leucin 0 0 1655
Lysin 0 0 1655
Methionin 0 0 1655
Cystin 0 0 1655
Phenylalanin 0 0 1655
Tyrosin 0 0 1655
Threonin 0 0 1655
Tryptofan 0 0 1655
Valin 0 0 1655
Arginin 0 0 1655
Histidin 0 0 1655
Alanin 0 0 1655
Asparaginsyre 0 0 1655
Glutaminsyre 0 0 1655
Glycin 0 0 1655
Prolin 0 0 1655
Serin 0 0 1655

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby