Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 878
Asparges, hvide, rå
Engelsk navn
Asparagus, white, raw
Taxonomisk navn
Asparagus officinalis L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 33 18 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 109 kJ 1003
Energi, kcal 26 kcal 1003
total-N 0,384 g 0,368 - 0,384 2 1073
Protein, total 2,4 g 2,300 - 2,400 2 1073
Protein, deklaration 2,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,8 g 1,4 - 2,2 4 T 753
Fedt, total 0,3 g 0,2 - 0,3 2 T 64
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 0,5 - 0,7 2 1073
Tørstof 7,6 g 6,900 - 8,300 2 1073
Vand 92,4 g 91,700 - 93,100 2 1073
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1655
Niacin 0,317 NE 1003
B6-vitamin 0,072 mg 0,058 - 0,094 5 1072
Folat 150 µg 6 1803
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 18,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 18,0 mg 15 - 20 2 1073
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 7,70 mg 7,5 - 8,0 2 1058
Kalium, K 169 mg 154 - 184 2 1058
Calcium, Ca 16,6 mg 13,2 - 18,5 6 1015
Magnesium, Mg 7,30 mg 6,5 - 8,1 2 1058
Phosphor, P 42,5 mg 33,6 - 48,5 6 1015
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,067 28,0 T 753
C18:0 0,002 0,83 T 753
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 0,83 T 753
C18:1,n-9 0,005 2,09 T 753
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,151 62,8 T 753
C18:3,n-3 0,013 5,44 T 753
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,069 28,8 1003
Sum monoumættede 0,007 2,92 1003
Sum polyumættede 0,164 68,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,240 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,013 5,42 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,151 62,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 69 180 T 649
Leucin 111 290 T 649
Lysin 100 260 T 649
Methionin 28 72 T 649
Cystin 8 22 T 649
Phenylalanin 65 170 T 649
Tyrosin 54 140 T 649
Threonin 61 160 T 649
Tryptofan 19 50 T 649
Valin 111 290 T 649
Arginin 92 240 T 649
Histidin 42 110 T 649
Alanin 169 440 T 649
Asparaginsyre 223 580 T 649
Glutaminsyre 511 1330 T 649
Glycin 81 210 T 649
Prolin 154 400 T 649
Serin 115 300 T 649

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby