DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 881
Solbær, syltede
Engelsk navn
Currant, black, jam
Taxonomisk navn
Ribes nigrum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 836 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 836 kJ 1003
Energi (kcal) 197 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 197 kcal 1003
Protein 0,6 g 1003
Protein, deklaration 0,6 g 1003
Kulhydrat difference 49,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 46,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 46,5 g 1003
Kostfibre 2,5 g 2007
Fedt 0,4 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,03 g 1 1003
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 50,2 g 1001
Vand 49,8 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0 µg 1 1004
E-vitamin 0,350 α-TE
alfa-Tokoferol 0,350 mg 1 1034
Niacinækvivalent 0,0880 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 12,0 mg 1 2135
Calcium 32,0 mg 1 1004
Magnesium 12,0 mg 1 1004
Jern 0,400 mg 1 1004
Zink 0,200 mg 1 1004
Selen 0,600 µg 1 1004
Fosfor 26,0 mg 1 1004
Jod 0,800 µg 1 1004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 49,0 g 1321
Tilsat Sukker 42,4 g 1 2133
Frie sukkerarter 42,4 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,067 21 T 11.0
C18:0 0,006 1,93 T 11.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,025 7,85 T 11.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,148 46,1 T 11.0
C18:3,n-3 0,074 23 T 11.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 11.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,074 23 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,025 7,85 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,221 69,1 1003
Sum fedtsyrer 0,320 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,074 23 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,148 46,1 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,096 1003
Tryptofan 5 55 T 11.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 10,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 11.0
Massefylde 1,4 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby