DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 881
Solbær, syltede
Engelsk navn
Currant, black, jam
Taxonomisk navn
Ribes nigrum L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800 T 11
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 836 kJ 1003
Energi, kcal 197 kcal 1003
Nitrogen, total 0,096 g 1003
Protein, videnskabelig 0,6 g 1003
Protein, deklaration 0,6 g 1003
Kulhydrat, difference 49,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 46,5 g 1003
Kulhydrat, deklaration 46,5 g 1003
Tilsat sukker 44,0 g 1321
Kostfibre 2,5 g 2007
Fedt, total 0,4 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 50,2 g 1001
Vand 49,8 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
E-vitamin 0,350 α-TE
alfa-tokoferol 0,350 mg 1 1034
Niacinækvivalent 0,0880 NE 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 49,0 g 1321
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,067 21 T 11
C18:0 0,006 1,93 T 11
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,025 7,85 T 11
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,148 46,1 T 11
C18:3,n-3 (ALA) 0,074 23 T 11
C20:4,n-6 0,000 0 T 11
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,074 23 1003
Sum monoumættede 0,025 7,85 1003
Sum polyumættede 0,221 69,1 1003
Fedtsyrer, total 0,320 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,074 23 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,148 46,1 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 5 55 T 11

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby