Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 887
Flûte med fedtrige frø, industrifremstillet
Engelsk navn
Baguette, wheat with rye, high fat seeds, industrially produced
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1140 kJ 1003
Energi, kcal 273 kcal 1003
total-N 1,498 g 1,530 1,370 - 1,550 6 1309
Protein, total 8,5 g 8,7 7,809 - 8,835 6 1309
Protein, deklaration 9,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 53,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 49,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 48,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 4,5 g 4,6 4,0 - 4,9 6 1309
Fedt, total 3,3 g 3,3 2,6 - 3,8 6 1309
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,1 g 2,1 1,70 - 2,40 6 1309
Tørstof 67,7 g 67,0 65,9 - 70,0 6 1309
Vand 32,3 g 33,0 30,000 - 34,100 6 1309
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 836
ß-caroten 0 µg T 836
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,500 mg 0,31 - 0,63 4 T 861
B1-vitamin 0,209 mg 0,202 0,185 - 0,239 6 1309
B2-vitamin, riboflavin 0,056 mg 0,056 0,043 - 0,077 6 1309
Niacin 1,50 NE 1003
niacin 1,22 mg 1,21 1,01 - 1,45 6 1309
B6-vitamin 0,147 mg 0,102 - 0,197 5 T 929
Pantothensyre 0,330 mg 0,330 0,31 - 0,35 5 1309
Biotin 3,70 µg 3,40 3,3 - 5 5 1309
Folat 36,3 µg 37,0 23 - 56 6 1309
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,960 mg 0,935 0,88 - 1,09 6 1309
Natrium, Na 568 mg 555 510 - 650 6 1309
Kalium, K 163 mg 174 118 - 182 6 1309
Calcium, Ca 62,3 mg 64,0 43,6 - 82 6 1309
Magnesium, Mg 35,6 mg 37,0 23,9 - 43 6 1309
Phosphor, P 124 mg 128 91 - 144 6 1309
Jern, Fe 1,39 mg 1,38 1,19 - 1,64 6 1309
Kobber, Cu 0,173 mg 0,177 0,143 - 0,196 6 1309
Zink, Zn 1,01 mg 1,04 0,78 - 1,21 6 1309
Jod, I 23,3 µg 24,4 14,7 - 31,1 6 1309
Mangan, Mn 0,732 mg 0,775 0,52 - 0,86 6 1309
Chrom, Cr 8,15 µg 4,00 2,6 - 30 6 1309
Selen, Se 2,90 µg 2,90 1,7 - 4 6 1309
Nikkel, Ni 10,7 µg 8,0 4,1 - 22,3 6 1309
Cadmium, Cd 3,23 µg 3,00 2,6 - 4,3 6 1309
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 47,1 g 47,6 44,8 - 48,3 6 1309
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1309
C10:0 0,000 0,00 1309
C12:0 0,000 0,00 1309
C14:0 0,000 0,00 1309
C16:0 0,373 13,0 1309
C18:0 0,173 6,03 1309
C20:0 0,000 0,00 1309
C22:0 0,000 0,00 1309
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1309
C18:1,n-9 0,582 20,3 1309
C18:1,n-7 0,028 0,97 1309
C20:1,n-11 0,000 0,00 1309
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,980 34,1 1309
C18:3,n-3 0,735 25,6 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,546 19,0 1003
Sum monoumættede 0,610 21,2 1003
Sum polyumættede 1,72 59,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,87 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,735 25,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,980 34,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 375 250 T 861
Leucin 644 430 T 861
Lysin 210 140 T 861
Methionin 139 93 T 861
Cystin 165 110 T 861
Phenylalanin 449 300 T 861
Tyrosin 210 140 T 861
Threonin 255 170 T 861
Tryptofan 90 60 T 861
Valin 434 290 T 861
Arginin 345 230 T 861
Histidin 195 130 T 861
Alanin 285 190 T 861
Asparaginsyre 419 280 T 861
Glutaminsyre 2760 1840 T 861
Glycin 360 240 T 861
Prolin 989 660 T 861
Serin 449 300 T 861

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby