DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 888
Grønkål, frossent
Engelsk navn
Kale, frozen
Taxonomisk navn
Brassica oleracea var. acephala (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 100 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 88 kJ 1003
Energi (kcal) 24 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 21 kcal 1003
Protein 2,1 g 2,156 1,5 - 2,43 8 2127
Protein fra Aminosyrer 1,6 g 1003
Protein, deklaration 2,1 g 2,156 1,5 - 2,43 8 2127
Kulhydrat difference 4,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Kostfibre 3,5 g 1003
Fedt 0,6 g 0,6 0,4 - 0,7 8 2127
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,03 g 8 1003
Aske 0,7 g 0,685 0,39 - 0,95 8 2127
Tørstof 7,8 g 7,89 6,42 - 9,03 8 2127
Vand 92,2 g 92,11 90,9 - 93,5 8 2127
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 432 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 2590 µg 2635, 1560 - 3630 8 2127
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 1,89 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 1,89 mg 1,61 1,43 - 2,77 8 2127
K1-vitamin 46,0 µg 47,15 20 - 86,5 8 2127
K-vitamin 46,0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg - 0,015 8 2127
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0791 mg 0,073 0,063 - 0,11 8 2127
Niacinækvivalent 1,06 NE 1003
Niacin 0,429 mg 0,494 0,197 - 0,577 8 2127
B6-vitamin 0,0660 mg 0,063 0,0492 - 0,0997 8 2127
Pantotensyre 0,0852 mg 0,076 0,0705 - 0,116 8 2127
Biotin 2,89 µg 2,955 2,12 - 3,92 8 2127
Folat 24,8 µg 22,2 17,3 - 45,1 8 2127
Frit folat 44,0 µg T 23.0
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 18,4 mg 22,9 2,31 - 32,1 8 2127
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 13,4 mg 14,5 3,2 - 22 8 2127
Kalium 151 mg 140,0 120 - 200 8 2127
Calcium 175 mg 165,0 140 - 220 8 2127
Magnesium 15,5 mg 16,0 8,6 - 18 8 2127
Jern 0,639 mg 0,635 0,44 - 0,95 8 2127
Kobber 0,0400 mg 0,04 0,02 - 0,07 8 2127
Zink 0,214 mg 0,195 0,09 - 0,41 8 2127
Mangan 0,290 mg 0,22 0,12 - 0,75 8 2127
Krom 4,00 µg 0,0 - 19 8 2127
Molybdæn 16,3 µg 17,0 2,6 - 25 8 2127
Selen 0,375 µg 0,5 - 1,2 8 2127
Fosfor 33,5 mg 34,5 26 - 38 8 2127
Jod 0 µg - 5 8 2127
Nikkel 16,0 µg 0,0 - 67,4 92 1658
Sum mineraler 389 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,0875 g 0,2 - 0,3 8 2127
Galaktose 0 g - 0,2 8 2127
Glukose 0,0500 g 0,2 - 0,2 8 2127
Sum monosakkarider 0,138 g 1003
Laktose 0 g - 0,2 8 2127
Maltose 0 g - 0,2 8 2127
Sakkarose 0 g - 0,2 8 2127
Sum disakkarider 0 g 1003
Raffinose 0,0200 g 0,0 0,0 - 0,1 5 1879
Sum sukkerarter 0,138 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Uopløselige kostfibre 3,0 g 3,05 2,2 - 3,6 8 2127
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,6 g 0,7 0,4 - 0,9 8 2127
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,4 8 2127
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,076 16 T 23.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,017 3,54 T 23.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,101 21,3 T 23.0
C18:3,n-3 0,277 58,9 T 23.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 23.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,076 16 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,017 3,54 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,378 80,3 1003
Sum fedtsyrer 0,470 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,277 58,9 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,101 21,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,335 2127
Isoleucin 83 2127
Leucin 166 2127
Lysin 135 2127
Methionin 38 2127
Cystin 29 2127
Phenylalanin 107 2127
Tyrosin 76 2127
Threonin 96 2127
Tryptofan 38 2127
Valin 115 2127
Arginin 118 2127
Histidin 46 2127
Alanin 114 2127
Asparaginsyre 193 2127
Glutaminsyre 241 2127
Glycin 106 2127
Prolin 121 2127
Serin 96 2127
Hydroxyprolin 0 2127
Sum essentielle Aminosyrer 823,7
Sum ikke essentielle aminosyrer 1092,89
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0,400 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 23.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby