Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 888
Grønkål, dybfrost
Engelsk navn
Kale, frozen
Taxonomisk navn
Brassica oleracea (L.) convar. acephala
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 120 kJ 1003
Energi, kcal 29 kcal 1003
total-N 0,336 g 0,256 - 0,384 4 1825
Protein, total 2,1 g 1,600 - 2,400 4 1825
Protein, deklaration 2,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 5,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 3,4 g 2,9 - 3,8 4 1825
Fedt, total 0,6 g 0,6 - 0,6 2 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 0,5 - 0,9 4 1825
Tørstof 8,9 g 6,5 - 12,5 13 1808, 1825, 1879
Vand 91,1 g 87,500 - 93,500 13 1808, 1825, 1879
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 324 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 3890 µg 3610 2640 - 5680 4 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 2,40 α-TE 1003
alfa-tokoferol 2,40 mg 1,74 - 3,04 6 1056
alfa-tokotrienol 0 mg 1056
K1-vitamin 250 µg 1001
B1-vitamin 0,056 mg 8 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,112 mg 10 1938
Niacin 0,733 NE 1003
niacin 0,300 mg 1027
B6-vitamin 0,190 mg 1347
Pantothensyre 0,380 mg 1352
Biotin 36,0 µg T 23
Folat 270 µg 6 1803
Frit folat 44,0 µg T 23
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 21,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 21,0 mg 6,36 - 42,0 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 15,0 mg 3 1938
Kalium, K 333 mg 3 1938
Calcium, Ca 150 mg 110 - 209 4 1030
Magnesium, Mg 31,0 mg 1347
Phosphor, P 29,0 mg 3 1938
Jern, Fe 2,00 mg 0,94 - 3,8 7 1043
Kobber, Cu 0,091 mg 0,057 - 0,142 12 T 23
Zink, Zn 0,620 mg 0,38 - 0,90 12 T 23
Jod, I 1,30 µg 1,1 - 1,6 3 1055
Nikkel, Ni 16,0 µg 0 - 67,4 92 1658
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,280 g 0,200 0,2 - 0,5 5 1879
Glucose 0,340 g 0,300 0,2 - 0,6 5 1879
Monosaccharider, total 0,620 g 1003
Maltose 0 g 0 2 T 23
Saccharose 0,140 g 0,100 0 - 0,4 5 1879
Disaccharider, total 0,140 g 1003
Raffinose 0,020 g 0,000 0 - 0,1 5 1879
Andre sukkerarter 0 g 0 5 1879
Sukkerarter, ialt 0,760 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,077 16,1 T 23
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,017 3,54 T 23
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,103 21,4 T 23
C18:3,n-3 0,283 59,0 T 23
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 23
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,077 16,0 1003
Sum monoumættede 0,017 3,54 1003
Sum polyumættede 0,386 80,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,480 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,283 59,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,103 21,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 71 210 1059
Leucin 121 360 1059
Lysin 118 350 1059
Methionin 25 75 1059
Cystin 16 49 1059
Phenylalanin 84 250 1059
Tyrosin 57 170 1059
Threonin 74 220 1059
Tryptofan 26 78 1059
Valin 108 320 1059
Arginin 101 300 1059
Histidin 40 120 1059
Alanin 71 210 1059
Asparaginsyre 195 580 1059
Glutaminsyre 262 780 1059
Glycin 84 250 1059
Prolin 181 540 1059
Serin 97 290 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby