DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 889
Kørvel, hakket, dybfrost
Engelsk navn
Chervil, chopped, frozen
Taxonomisk navn
Anthriscus cerefolium (L.) Hoffm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800 T 1160
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 99 kJ 1003
Energi, kcal 24 kcal 1003
Nitrogen, total 0,352 g 0,224 - 0,48 3 1825
Protein, videnskabelig 2,2 g 1,4 - 3 3 1825
Protein, deklaration 2,2 g 1,4 - 3 3 1825
Kulhydrat, difference 3,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 1,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 1,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 2,0 g 1,7 - 2,7 3 1825
Fedt, total 0,6 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 0,5 - 0,8 3 1825
Tørstof 6,9 g 4,9 - 9,6 5 1825, 1808
Vand 93,1 g 90,4 - 95,1 5 1808, 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 249 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 2,90 α-TE
alfa-tokoferol 2,90 mg 1,68 - 4,44 6 T 1160
B1-vitamin 0,125 mg 0,053 - 0,234 10 T 1160
B2-vitamin, riboflavin 0,340 mg 0,135 - 0,732 10 T 1160
Niacinækvivalent 1,98 NE 1003
Niacin 1,50 mg 1,23 - 1,67 10 T 1160
B6-vitamin 0,0260 mg T 1160
Pantothensyre 0,300 mg T 50
Biotin 1,60 µg 1,2 - 2,2 4 T 50
Folat 220 µg 150 - 300 4 T 50
Frit folat 176 µg 115 - 278 4 T 50
B12-vitamin 0 µg T 1160
C-vitamin 37,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 37,0 mg 10 - 89 50 T 1160
beta-caroten 2990 µg 2810 - 3170 2 1808
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 10,00 mg 4,9 - 18,2 5 T 1160
Kalium, K 597 mg 513 - 742 5 T 1160
Calcium, Ca 145 mg 128 - 190 6 1015
Fosfor, P 39,9 mg 29,9 - 50,4 6 1015
Jern, Fe 1,60 mg 1,35 - 2,19 5 T 1160
Kobber, Cu 0,0730 mg 0,059 - 0,087 4 T 50
Zink, Zn 1,10 mg 0,44 - 2 4 T 50
Jod, I 2,80 µg 2,3 - 3,7 3 T 1160
Mangan, Mn 1,70 mg 0,35 - 3,4 4 T 50
Chrom, Cr 9,30 µg 9,6 2,8 - 18,1 11 T 50
Selen, Se 0,1000 µg 0 0 - 0,7 12 T 50
Molybdæn, Mo 0 µg 1 T 50
Nikkel, Ni 4,20 µg 2,9 1,4 - 12,2 10 T 50
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,075 15,7 T 1160
C18:0 0,003 0,523 T 1160
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,015 3,14 T 1160
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,124 25,9 T 1160
C18:3,n-3 (ALA) 0,263 54,7 T 1160
C20:4,n-6 0,000 0 T 1160
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,078 16,2 1003
Sum monoumættede 0,015 3,14 1003
Sum polyumættede 0,387 80,6 1003
Fedtsyrer, total 0,480 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,263 54,7 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,124 25,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 95 270 T 1160
Leucin 162 460 T 1160
Lysin 127 360 T 1160
Methionin 35 100 T 1160
Cystin 1 3 T 1160
Phenylalanin 102 290 T 1160
Tyrosin 67 190 T 1160
Threonin 81 230 T 1160
Tryptofan 29 82 T 1160
Valin 123 350 T 1160
Arginin 95 270 T 1160
Histidin 42 120 T 1160
Alanin 137 390 T 1160
Asparaginsyre 204 580 T 1160
Glutaminsyre 236 670 T 1160
Glycin 99 280 T 1160
Prolin 84 240 T 1160
Serin 95 270 T 1160

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby