DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 889
Kørvel, hakket, dybfrost
Engelsk navn
Chervil, chopped, frozen
Taxonomisk navn
Anthriscus cerefolium (L.) Hoffm.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 99 kJ 1003
Energi, kcal 24 kcal 1003
total-N 0,352 g 0,224 - 0,48 3 1825
Protein, total 2,2 g 1,4 - 3 3 1825
Protein, deklaration 2,2 g 1,4 - 3 3 1825
Kulhydrat, difference 3,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 2,0 g 1,7 - 2,7 3 1825
Fedt, total 0,6 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 0,5 - 0,8 3 1825
Tørstof 6,9 g 4,9 - 9,6 5 1808, 1825
Vand 93,1 g 90,4 - 95,1 5 1825, 1808
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 249 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten µg 2810 - 3170 2 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 2,90 α-TE
alfa-tokoferol 2,90 mg 1,68 - 4,44 6
B1-vitamin 0,125 mg 0,053 - 0,234 10
B2-vitamin, riboflavin 0,340 mg 0,135 - 0,732 10
Niacin 1,98 NE 1003
niacin 1,50 mg 1,23 - 1,67 10
B6-vitamin 0,0260 mg
Pantothensyre 0,300 mg
Biotin 1,60 µg 1,2 - 2,2 4
Folat 220 µg 150 - 300 4
Frit folat 176 µg 115 - 278 4
B12-vitamin 0 µg
C-vitamin 37,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 37,0 mg 10 - 89 50
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 10,00 mg 4,9 - 18,2 5
Kalium, K 597 mg 513 - 742 5
Calcium, Ca 145 mg 128 - 190 6 1015
Fosfor, P 39,9 mg 29,9 - 50,4 6 1015
Jern, Fe 1,60 mg 1,35 - 2,19 5
Kobber, Cu 0,0730 mg 0,059 - 0,087 4
Zink, Zn 1,10 mg 0,44 - 2 4
Jod, I 2,80 µg 2,3 - 3,7 3
Mangan, Mn 1,70 mg 0,35 - 3,4 4
Chrom, Cr 9,30 µg 9,6 2,8 - 18,1 11
Selen, Se 0,1000 µg 0 0 - 0,7 12
Molybdæn, Mo 0 µg 1
Nikkel, Ni 4,20 µg 2,9 1,4 - 12,2 10
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,075 15,7
C18:0 0,003 0,523
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,015 3,14
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,124 25,9
C18:3,n-3 (ALA) 0,263 54,7
C20:4,n-6 0,000 0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,078 16,2 1003
Sum monoumættede 0,015 3,14 1003
Sum polyumættede 0,387 80,6 1003
Fedtsyrer, total 0,480 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,263 54,7 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,124 25,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 180 270
Leucin 300 460
Lysin 127 360
Methionin 66 100
Cystin 1 3
Phenylalanin 102 290
Tyrosin 120 190
Threonin 81 230
Tryptofan 29 82
Valin 230 350
Arginin 95 270
Histidin 42 120
Alanin 137 390
Asparaginsyre 204 580
Glutaminsyre 236 670
Glycin 99 280
Prolin 84 240
Serin 95 270

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby