DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 89
Snacks, ekspanderet, kartoffelbasis
Engelsk navn
Snacks, expanded, potatobasis
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2050 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 2049 kJ 1003
Energi (kcal) 490 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 490 kcal 1003
Protein 4,6 g 20 1165
Protein, deklaration 4,6 g 20 1165
Kulhydrat difference 63,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 60,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 60,0 g 1003
Kostfibre 3,0 g 20 1165
Fedt 25,1 g 14,9 - 39 30 1165
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,89 g 30 1003
Aske 4,3 g 20 1165
Tørstof 97,0 g 97 - 98 10 1165
Vand 3,0 g 2 - 3 10 1165
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,251 mg 20 1165
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0820 mg 20 1165
Niacinækvivalent 2,80 NE 1003
Niacin 2,80 mg 20 1165
B6-vitamin 0,330 mg 20 1165
Pantotensyre 0,530 mg 20 1165
Biotin 1,40 µg 20 1165
Folat 69,0 µg 20 1165
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1160 mg 820 - 1350 30 1165
Kalium 630 mg 20 1165
Calcium 31,0 mg 20 1165
Magnesium 36,0 mg 20 1165
Jern 1,37 mg 20 1165
Kobber 0,180 mg 20 1165
Zink 0,690 mg 20 1165
Mangan 0,270 mg 20 1165
Krom 18,0 µg 20 1165
Selen 0,800 µg 20 1165
Fosfor 129 mg 20 1165
Chlorid 1720 mg 1230 - 1970 30 1165
Jod 0 µg 20 1165
Nikkel 38,0 µg 20 1165
Sum mineraler 3710 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 1,50 g 1 2141
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 58,5 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 1165
C10:0 0,000 0,0 1165
C12:0 0,000 0,0 1165
C14:0 0,255 1,1 1165
C16:0 8,966 39 1165
C18:0 1,090 4,74 1165
C20:0 0,000 0,0 1165
C22:0 0,000 0,0 1165
C24:0 0,000 0,0 1165
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 1165
C18:1,n-7 0,000 0,0 1165
C18:1,n-9 9,985 43,4 1165
C20:1,n-11 0,000 0,0 1165
C18:1,trans 0,000 0,0 1165
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,547 11 1165
C18:3,n-3 0,117 0,51 1165
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1165
Sum mættede fedtsyrer 10,311 44,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 9,985 43,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,664 11,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 22,961 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,117 0,51 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,547 11 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,733 1165
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 31,6 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,916 20 1165

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby