Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 892
Melbanan, grønsagsbanan, plantain, rå
Engelsk navn
Plaintain, raw
Taxonomisk navn
Musa x paradisiaca L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 35
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 557 kJ 1003
Energi, kcal 133 kcal 1003
total-N 0,208 g 15 1938
Protein, total 1,3 g 15 1938
Protein, deklaration 1,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 31,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 29,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 29,6 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,3 g 1938
Fedt, total 0,4 g 15 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 15 1938
Tørstof 34,7 g 19 1938
Vand 65,3 g 19 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 56,7 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 680 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,052 mg 3 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,054 mg 3 1938
Niacin 0,936 NE 1003
niacin 0,686 mg 3 1938
B6-vitamin 0,299 mg 3 1938
Pantothensyre 0,260 mg 3 1938
Folat 22,0 µg 6 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 18,4 mg 1003
L-ascorbinsyre 18,4 mg 15 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 4,00 mg 6 1938
Kalium, K 499 mg 8 1938
Calcium, Ca 3,00 mg 3 1938
Magnesium, Mg 37,0 mg 6 1938
Phosphor, P 34,0 mg 3 1938
Jern, Fe 0,600 mg 3 1938
Kobber, Cu 0,081 mg 3 1938
Zink, Zn 0,140 mg 3 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,500 g 0,3 - 0,7 12 1342
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 35 170 1342
Leucin 58 280 1342
Lysin 60 290 1342
Methionin 17 82 1342
Cystin 20 96 1342
Phenylalanin 44 210 1342
Tyrosin 31 150 1342
Threonin 33 160 1342
Tryptofan 15 72 1342
Valin 46 220 1342
Arginin 108 520 1342
Histidin 64 310 1342
Alanin 52 250 1342
Asparaginsyre 108 520 1342
Glutaminsyre 116 560 1342
Glycin 46 220 1342
Prolin 50 240 1342
Serin 42 200 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby