DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 894
Tyggegummi, med sukker, uspec.
Engelsk navn
Chewing gum, sugar added, all types
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1522 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1522 kJ 1003
Energi (kcal) 358 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 358 kcal 1003
Protein 0,2 g - 0,4 7 1823
Protein, deklaration 0,2 g - 0,4 7 1823
Kulhydrat difference 90,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 88,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 88,2 g 1003
Kostfibre 2,4 g 1865
Fedt 0,0 g 1655
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,06 g 2 1003
Aske 5,8 g 4,14 - 7,06 7 1823
Tørstof 96,6 g 96,2 - 97,2 7 1823
Vand 3,4 g 2,8 - 3,8 7 1823
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 22,0 mg 19 - 24 2 1823
Kalium 24,0 mg 6 - 41 2 1823
Calcium 1760 mg 1150 - 2360 2 1823
Magnesium 94,0 mg 31 - 156 2 1823
Jern 5,00 mg 2,6 - 7,4 2 1823
Kobber 0,170 mg 0,06 - 0,27 2 1823
Mangan 0,390 mg 0,35 - 0,43 2 1823
Chlorid 0,700 mg - 0,7 2 1823
Sum mineraler 1900 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Glukose 5,00 g 5,5 - 9,5 8 1823
Sum monosakkarider 5,00 g 1003
Maltose 0,900 g 1,3 - 1,5 8 1823
Sakkarose 62,4 g 61,4 61,4 - 69 8 1823
Sum disakkarider 63,3 g 1003
Sum sukkerarter 68,3 g 1003
Tilsat Sukker 68,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 68,0 g 1 2133
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,032 1823
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby