DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 894
Tyggegummi, med sukker, uspec.
Engelsk navn
Chewing gum, sugar added, all types
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1522 kJ 1003
Energi, kcal 358 kcal 1003
Nitrogen, total 0,032 g - 0,064 7 1823
Protein, videnskabelig 0,2 g - 0,4 7 1823
Protein, deklaration 0,2 g - 0,4 7 1823
Kulhydrat, difference 90,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 88,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 88,2 g 1003
Tilsat sukker 68,0 g 61 - 72 8 1823
Kostfibre 2,4 g 1865
Fedt, total 0,0 g 1655
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 5,8 g 4,14 - 7,06 7 1823
Tørstof 96,6 g 96,2 - 97,2 7 1823
Vand 3,4 g 2,8 - 3,8 7 1823
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,700 mg - 0,7 2 1823
Natrium, Na 22,0 mg 19 - 24 2 1823
Kalium, K 24,0 mg 6 - 41 2 1823
Calcium, Ca 1760 mg 1150 - 2360 2 1823
Magnesium, Mg 94,0 mg 31 - 156 2 1823
Jern, Fe 5,00 mg 2,6 - 7,4 2 1823
Kobber, Cu 0,170 mg 0,06 - 0,27 2 1823
Mangan, Mn 0,390 mg 0,35 - 0,43 2 1823
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Glukose 5,00 g 5,5 - 9,5 8 1823
Monosaccharider, total 5,00 g 1003
Maltose 0,900 g 1,3 - 1,5 8 1823
Sakkarose 62,4 g 61,4 61,4 - 69 8 1823
Disaccharider, total 63,3 g 1003
Sukkerarter, total 68,3 g 1003

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby