Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 90
Salat, mayonnaise-, makrel-
Engelsk navn
Mackerel mayonnaise salad
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1643 kJ 1003
Energi, kcal 393 kcal 1003
total-N 1,424 g 1,184 - 1,648 16 1138
Protein, total 8,9 g 7,400 - 10,300 16 1138
Protein, deklaration 8,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,5 g 1003
Kostfiber 0,3 g 1866
Fedt, total 39,1 g 31,2 - 50,9 16 1138
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,4 g 0,9 - 1,7 16 1138
Tørstof 52,2 g 46,600 - 61,100 16 1138
Vand 47,8 g 38,900 - 53,400 16 1138
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 302 mg 198 - 476 16 1138

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby