DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 90
Salat, mayonnaise-, makrel-
Engelsk navn
Mackerel mayonnaise salad
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1643 kJ 1003
Energi, kcal 398 kcal 1003
Nitrogen, total 1,424 g 1,18 - 1,64 16 1138
Protein, videnskabelig 8,9 g 7,4 - 10,3 16 1138
Protein, deklaration 8,9 g 7,4 - 10,3 16 1138
Kulhydrat, difference 2,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 2,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 2,5 g 1003
Kostfibre 0,3 g 1866
Fedt, total 39,1 g 31,2 - 50,9 16 1138
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,4 g 0,9 - 1,7 16 1138
Tørstof 52,2 g 46,6 - 61,1 16 1138
Vand 47,8 g 38,9 - 53,4 16 1138
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 302 mg 198 - 476 16 1138
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 37,145 100 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby