Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 900
Wienerpølse, konserves
Engelsk navn
Pork, sausage, frankfurter, canned
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 43 6 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 835 kJ 1003
Energi, kcal 199 kcal 1003
total-N 1,696 g 1 1074
Protein, total 10,6 g 1 1074
Protein, deklaration 10,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,2 g T 1143
Fedt, total 17,0 g 1 1074
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1003
Tørstof 31,0 g 1 1074
Vand 69,0 g 1 1074
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,664 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,149 µg 1300
25-hydroxycholecalciferol 0,103 µg 1300
E-vitamin 0,100 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,100 mg 0,10 - 0,12 2 T 1143
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,140 mg 0,110 - 0,196 11 T 1143
B2-vitamin, riboflavin 0,200 mg 0,135 - 0,310 11 T 1143
Niacin 3,27 NE 1003
niacin 1,80 mg 1,65 - 1,95 10 T 1143
B6-vitamin 0,150 mg 0,105 - 0,230 7 T 1143
Pantothensyre 0,570 mg 19 T 1136
Biotin 5,20 µg 19 T 1136
Folat 4,00 µg 2,3 - 5,5 4 T 1143
Frit folat 2,00 µg 0,8 - 3,0 4 T 1143
B12-vitamin 1,10 µg 0,85 - 1,40 5 T 1143
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 890 mg 1 1074
Natrium, Na 727 mg 349 - 1090 19 T 1093
Kalium, K 121 mg 42 - 185 19 T 1093
Calcium, Ca 73,2 mg 34,0 - 151 6 1015
Magnesium, Mg 13,5 mg 1 1074
Phosphor, P 107 mg 72,0 - 145 6 1015
Jern, Fe 0,900 mg 0,57 - 1,60 4 1043
Kobber, Cu 0,085 mg 0,05 - 0,116 11 T 1093
Zink, Zn 1,88 mg 1,09 - 5,1 11 T 1093
Jod, I 14,0 µg 2,7 - 25 6 T 1143
Mangan, Mn 0,022 mg 0,018 - 0,032 4 T 1143
Chrom, Cr 6,00 µg 4 - 7 4 T 1143
Selen, Se 7,20 µg 7,20 5,66 - 9,24 13 T 1143
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1 T 1143
Nikkel, Ni 19,0 µg 9 - 31 6 T 1143
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 T 1143
C6:0 0,000 0,00 T 1143
C8:0 0,000 0,00 T 1143
C10:0 0,000 0,00 T 1143
C12:0 0,000 0,00 T 1143
C14:0 0,304 1,95 T 1143
C16:0 3,92 25,1 T 1143
C17:0 0,059 0,37 T 1143
C18:0 1,79 11,4 T 1143
C20:0 0,039 0,24 T 1143
C22:0 0,000 0,00 T 1143
C24:0 0,000 0,00 T 1143
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 T 1143
C16:1,n-7 0,477 3,05 T 1143
C18:1,n-9 7,17 45,8 T 1143
C18:1,n-7 0,000 0,00 T 1143
C20:1,n-11 0,170 1,09 T 1143
C22:1,n-9 0,000 0,00 T 1143
C22:1,n-11 0,000 0,00 T 1143
C24:1,n-9 0,000 0,00 T 1143
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,48 9,47 T 1143
C18:3,n-3 0,160 1,02 T 1143
C18:4,n-3 0,000 0,00 T 1143
C20:2,n-6 0,071 0,45 T 1143
C20:3,n-3 0,000 0,00 T 1143
C20:3,n-6 0,000 0,00 T 1143
C20:5,n-3 0,000 0,00 T 1143
C22:5,n-3 0,000 0,00 T 1143
C22:6,n-3 0,000 0,00 T 1143
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 T 1143
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 6,11 39,1 1003
Sum monoumættede 7,82 50,0 1003
Sum polyumættede 1,71 10,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 15,6 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,160 1,02 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,55 9,92 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 45 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 441 260 T 1143
Leucin 763 450 T 1143
Lysin 882 520 T 1143
Methionin 220 130 T 1143
Cystin 66 39 T 1143
Phenylalanin 390 230 T 1143
Tyrosin 305 180 T 1143
Threonin 390 230 T 1143
Tryptofan 88 52 T 1143
Valin 543 320 T 1143
Arginin 611 360 T 1143
Histidin 237 140 T 1143
Alanin 661 390 T 1143
Asparaginsyre 865 510 T 1143
Glutaminsyre 1430 840 T 1143
Glycin 950 560 T 1143
Prolin 814 480 T 1143
Serin 458 270 T 1143

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby