DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 900
Wienerpølse, konserves
Engelsk navn
Pork, sausage, frankfurter, canned
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 43 6 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,920 T 1143
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 835 kJ 1003
Energi, kcal 201 kcal 1003
Nitrogen, total 1,696 g 1 1074
Protein, videnskabelig 10,6 g 1 1074
Protein, deklaration 10,6 g 1 1074
Kulhydrat, difference 1,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 1,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 1,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,2 g 1 T 1143
Fedt, total 17,0 g 1 1074
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1003
Tørstof 31,0 g 1 1074
Vand 69,0 g 1 1074
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0,664 µg 1003
D3-vitamin 0,149 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,103 µg 1300
E-vitamin 0,1000 α-TE
alfa-tokoferol 0,1000 mg 0,1 - 0,12 2 T 1143
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,140 mg 0,11 - 0,196 11 T 1143
B2-vitamin, riboflavin 0,200 mg 0,135 - 0,31 11 T 1143
Niacinækvivalent 3,27 NE 1003
Niacin 1,80 mg 1,65 - 1,95 10 T 1143
B6-vitamin 0,150 mg 0,105 - 0,23 7 T 1143
Pantothensyre 0,570 mg 19 T 1136
Biotin 5,20 µg 19 T 1136
Folat 4,00 µg 2,3 - 5,5 4 T 1143
Frit folat 2,00 µg 0,8 - 3 4 T 1143
B12-vitamin 1,10 µg 0,85 - 1,4 5 T 1143
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 890 mg 1 1074
Natrium, Na 727 mg 349 - 1090 19 T 1093
Kalium, K 121 mg 42 - 185 19 T 1093
Calcium, Ca 73,2 mg 34 - 151 6 1015
Magnesium, Mg 13,5 mg 1 1074
Fosfor, P 107 mg 72 - 145 6 1015
Jern, Fe 0,900 mg 0,57 - 1,6 4 1043
Kobber, Cu 0,0853 mg 0,05 - 0,116 11 T 1093
Zink, Zn 1,88 mg 1,09 - 5,1 11 T 1093
Jod, I 14,0 µg 2,7 - 25 6 T 1143
Mangan, Mn 0,0220 mg 0,018 - 0,032 4 T 1143
Chrom, Cr 6,00 µg 4 - 7 4 T 1143
Selen, Se 7,20 µg 7,2 5,66 - 9,24 13 T 1143
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1 T 1143
Nikkel, Ni 19,0 µg 9 - 31 6 T 1143
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 T 1143
C6:0 0,000 0 T 1143
C8:0 0,000 0 T 1143
C10:0 0,000 0 T 1143
C12:0 0,000 0 T 1143
C14:0 0,325 2,07 T 1143
C16:0 3,850 24,6 T 1143
C17:0 0,058 0,371 T 1143
C18:0 1,802 11,5 T 1143
C20:0 0,039 0,247 T 1143
C22:0 0,000 0 T 1143
C24:0 0,000 0 T 1143
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 T 1143
C16:1,n-7 0,508 3,24 T 1143
C18:1,n-9 7,132 45,5 T 1143
C18:1,n-7 0,000 0 T 1143
C20:1,n-11 0,167 1,07 T 1143
C22:1,n-9 0,000 0 T 1143
C22:1,n-11 0,000 0 T 1143
C24:1,n-9 0,000 0 T 1143
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,535 9,81 T 1143
C18:3,n-3 (ALA) 0,155 0,993 T 1143
C18:4,n-3 0,000 0 T 1143
C20:2,n-6 0,068 0,432 T 1143
C20:3,n-3 0,000 0 T 1143
C20:3,n-6 0,000 0 T 1143
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 T 1143
C22:5,n-3 0,000 0 T 1143
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 T 1143
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 T 1143
Sum mættede 6,074 38,8 1003
Sum monoumættede 7,807 49,9 1003
Sum polyumættede 1,758 11,2 1003
Fedtsyrer, total 15,640 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,155 0,993 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,603 10,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 45 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 441 260 T 1143
Leucin 763 450 T 1143
Lysin 882 520 T 1143
Methionin 220 130 T 1143
Cystin 66 39 T 1143
Phenylalanin 390 230 T 1143
Tyrosin 305 180 T 1143
Threonin 390 230 T 1143
Tryptofan 88 52 T 1143
Valin 543 320 T 1143
Arginin 611 360 T 1143
Histidin 237 140 T 1143
Alanin 661 390 T 1143
Asparaginsyre 865 510 T 1143
Glutaminsyre 1430 840 T 1143
Glycin 950 560 T 1143
Prolin 814 480 T 1143
Serin 458 270 T 1143

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby