Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 905
Kalkunkød, hakket, 0-5% fedt, råt
Engelsk navn
Turkey, mince, 0-5% fat, raw
Taxonomisk navn
Meleagris gallopavo
Synonymer
Hakket kalkun
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 551 kJ 1003
Energi, kcal 132 kcal 1003
total-N 3,696 g 3,656 3,568 - 3,904 6 1029
Protein, total 22,1 g 21,8 21,3 - 23,4 6 1029
Protein, deklaration 22,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 4,8 g 4,8 2,5 - 6,8 6 1029
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 1,1 1,07 - 1,15 6 1029
Tørstof 27,9 g 28,3 26,7 - 28,9 6 1029
Vand 72,1 g 71,8 71,100 - 73,300 6 1029
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 24,5 RE 1003
Retinol 24,5 µg 24,5 23 - 26 2 1029
E-vitamin 0,197 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,197 mg 0,200 0,11 - 0,29 6 1029
B1-vitamin 0,069 mg 0,068 0,050 - 0,093 6 1029
B2-vitamin, riboflavin 0,123 mg 0,123 0,115 - 0,134 6 1029
Niacin 9,38 NE 1003
niacin 9,38 mg 9,75 7,3 - 10,5 6 1029
B6-vitamin 0,462 mg 0,460 0,38 - 0,56 6 1029
Pantothensyre 0,748 mg 0,730 0,61 - 0,94 6 1029
Biotin 1,63 µg 1,65 1,4 - 1,9 6 1029
Folat 26,8 µg 27,0 23 - 29 6 1029
B12-vitamin 1,23 µg 1,40 0,4 - 1,9 6 1029
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 54,3 mg 55,0 45 - 60 6 1029
Kalium, K 362 mg 360 340 - 390 6 1029
Calcium, Ca 5,88 mg 5,15 4,1 - 11,1 6 1029
Magnesium, Mg 26,3 mg 26,1 24,7 - 28,5 6 1029
Phosphor, P 228 mg 226 218 - 244 6 1029
Jern, Fe 0,563 mg 0,545 0,50 - 0,66 6 1029
Kobber, Cu 0,050 mg 0,049 0,037 - 0,070 6 1029
Zink, Zn 1,27 mg 1,10 0,8 - 1,8 6 1029
Mangan, Mn 0,010 mg 0,010 0,007 - 0,014 6 1029
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 1029
C12:0 0,000 0,00 1029
C14:0 0,039 0,96 1029
C16:0 0,845 20,9 1029
C18:0 0,347 8,57 1029
C20:0 0,004 0,09 1029
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,003 0,07 1029
C16:1,n-7 0,163 4,03 1029
C18:1,n-9 1,54 38,0 1029
C18:1,n-7 0,115 2,84 1029
C20:1,n-11 0,025 0,61 1029
C18:1,trans n-9 0,021 0,51 1029
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,728 18,0 1029
C18:3,n-3 0,155 3,83 1029
Andre fedtsyrer 0,065 1,61 1029
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,24 30,5 1003
Sum monoumættede 1,84 45,6 1003
Sum polyumættede 0,883 21,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,021 0,51 1003
Fedtsyrer, total 4,05 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,155 3,83 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,728 18,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 59 mg 60 51 - 66 6 1029

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby