DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 906
Likør, kaffe med fløde
Engelsk navn
Liqueur, coffee with cream
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1382 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1369 kJ 1003
Energi (kcal) 332 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 329 kcal 1003
Protein 2,8 g 1 1938
Protein fra Aminosyrer 2,6 g 1003
Protein, deklaration 2,8 g 1 1938
Kulhydrat difference 20,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 20,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 20,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1938
Fedt 15,7 g 1 1938
Alkohol 13,8 g 1938
Salt deklaration 0,23 g 1 1003
Aske 0,4 g 1 1938
Tørstof 53,5 g 1 1938
Vand 46,5 g 1 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 176 RE 1003
Retinol 171 µg 1938
beta-Caroten 30,0 µg 1938
Thiamin (B1-vitamin) 0,0110 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0570 mg 1 1938
Niacinækvivalent 0,757 NE 1003
Niacin 0,0780 mg 1 1938
B6-vitamin 0,0110 mg 1938
Pantotensyre 0,0870 mg 1 1938
Folat 2,00 µg 1938
B12-vitamin 0,0800 µg 1938
C-vitamin 0,200 mg 1003
Ascorbinsyre 0,200 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 92,0 mg 1 1938
Kalium 32,0 mg 1 1938
Calcium 16,0 mg 1 1938
Magnesium 2,00 mg 1 1938
Jern 0,130 mg 1 1938
Kobber 0,0190 mg 0,014 0,006 - 0,038 5 1088
Zink 0,150 mg 0,035 - 0,61 5 1088
Mangan 0,00600 mg 1938
Fosfor 50,0 mg 1 1938
Cadmium 0,1000 µg 0,1 - 0,24 5 1088
Bly 1,60 µg 1,0 - 3,1 5 1088
Sum mineraler 192 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 20,0 g 1003
Tilsat Sukker 18,8 g 1 2133
Frie sukkerarter 18,8 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,489 3,89 1342
C6:0 0,291 2,31 1342
C8:0 0,163 1,29 1342
C10:0 0,384 3,05 1342
C12:0 0,431 3,42 1342
C14:0 1,537 12,2 1342
C16:0 4,074 32,4 1342
C18:0 0,349 2,78 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,338 2,68 1342
C18:1,n-9 3,841 30,5 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,431 3,42 1342
C18:3,n-3 0,233 1,85 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 7,718 61,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,179 33,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,664 5,28 1003
Sum fedtsyrer 12,560 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,233 1,85 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,431 3,42 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 58 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,448 1938
Isoleucin 175 390 1342
Leucin 282 630 1342
Lysin 228 510 1342
Methionin 72 160 1342
Cystin 26 59 1342
Phenylalanin 139 310 1342
Tyrosin 139 310 1342
Threonin 130 290 1342
Tryptofan 41 91 1342
Valin 193 430 1342
Arginin 103 230 1342
Histidin 76 170 1342
Alanin 99 220 1342
Asparaginsyre 220 490 1342
Glutaminsyre 600 1340 1342
Glycin 58 130 1342
Prolin 278 620 1342
Serin 157 350 1342
Sum essentielle Aminosyrer 1335,49
Sum ikke essentielle aminosyrer 1679,55
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 8,10 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,1 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby