Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 908
Nougat
Engelsk navn
Nougat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,940
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2297 kJ 1003
Energi, kcal 549 kcal 1003
total-N 1,392 g 2 1506
Protein, total 8,7 g 2 1506
Protein, deklaration 8,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 56,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 55,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 55,9 g 1003
Kostfiber 0,4 g T 675
Fedt, total 32,3 g 2 1960
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 2 1960
Tørstof 99,0 g 2 1311
Vand 1,0 g 2 1311
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0 mg 2 1960
Natrium, Na 145 mg 2 1960
Kalium, K 377 mg 2 1960
Calcium, Ca 173 mg 2 1960
Magnesium, Mg 54,0 mg 2 1960
Jern, Fe 1,40 mg 2 1960
Kobber, Cu 0,310 mg 2 1960
Zink, Zn 1,23 mg 2 1960
Mangan, Mn 0,610 mg 2 1960
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 53,0 g 2 1311

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby