DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 914
Broccoli, kogt
Engelsk navn
Broccoli, boiled
Taxonomisk navn
Brassica oleracea var. italica (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 148 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 148 kJ 1003
Energi (kcal) 35 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 35 kcal 1003
Protein 2,4 g 4 1938
Protein, deklaration 2,4 g 4 1938
Kulhydrat difference 7,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 3,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,9 g 1003
Kostfibre 3,3 g 4 1938
Fedt 0,4 g 4 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,10 g 4 1003
Aske 0,8 g 4 1938
Tørstof 10,8 g 8,2 - 12,9 7 1938
Vand 89,3 g 87 - 91,8 7 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 155 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
beta-Caroten 929 µg 407 - 1680 17 1938
E-vitamin 1,45 α-TE
alfa-Tokoferol 1,45 mg 3 1938
Thiamin (B1-vitamin) 0,0630 mg 4 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,123 mg 4 1938
Niacinækvivalent 0,998 NE 1003
Niacin 0,553 mg 4 1938
B6-vitamin 0,200 mg 4 1938
Folat 108 µg 4 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 39,6 mg 1003
Ascorbinsyre 37,0 mg 1837
Dehydroascorbinsyre 2,60 mg 1837
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 41,0 mg 4 1938
Kalium 293 mg 4 1938
Calcium 40,0 mg 4 1938
Magnesium 21,0 mg 4 1938
Jern 0,670 mg 4 1938
Kobber 0,0610 mg 4 1938
Zink 0,450 mg 4 1938
Selen 1,60 µg 4 1938
Fosfor 67,0 mg 4 1938
Fluor 4,00 µg 4 - 4 9 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,00 g 1 2141
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,800 g 1 2141
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1938
C12:0 0,002 0,607 1938
C14:0 0,000 0,0 1938
C15:0 0,000 0,0 1938
C16:0 0,064 19,4 1938
C17:0 0,000 0,0 1938
C18:0 0,015 4,55 1938
C20:0 0,005 1,51 1938
C22:0 0,006 1,82 1938
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1938
C15:1,n-5 0,000 0,0 1938
C16:1,n-7 0,010 3,03 1938
C18:1,n-9 0,033 10 1938
C20:1,n-11 0,000 0,0 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,058 17,6 1938
C18:3,n-3 0,136 41,3 1938
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:2,n-6 0,000 0,0 1938
C20:3,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1938
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,092 27,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,043 13 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,193 58,9 1003
Sum fedtsyrer 0,328 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,136 41,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,058 17,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,381 1938
Isoleucin 91 240 T 17.0
Leucin 126 330 T 17.0
Lysin 122 320 T 17.0
Methionin 34 90 T 17.0
Cystin 27 70 T 17.0
Phenylalanin 88 230 T 17.0
Threonin 103 270 T 17.0
Tryptofan 27 70 T 17.0
Valin 114 300 T 17.0
Arginin 149 390 T 17.0
Histidin 53 140 T 17.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 40,1 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby