DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 916
Kirsebærmarmelade
Engelsk navn
Marmalade, cherry
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 860 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 885 kJ 1003
Energi (kcal) 203 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 209 kcal 1003
Protein 0,5 g T 915.0
Protein, deklaration 0,5 g T 915.0
Kulhydrat difference 49,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 48,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 50,0 g 1003
Kostfibre 1,0 g 1001
Fedt 0,5 g T 915.0
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,04 g 1003
Aske 2,5 g T 915.0
Tørstof 53,0 g T 915.0
Vand 47,0 g T 915.0
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,33 RE 1003
Retinol 0 µg T 915.0
beta-Caroten 50,0 µg T 915.0
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg T 915.0
E-vitamin 0,0400 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,0400 mg 1 1034
alfa-Tokotrienol 0 mg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 0,0 - 0,001 7 T 915.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0350 mg 0,02 - 0,05 3 T 915.0
Niacinækvivalent 0,333 NE 1003
Niacin 0,200 mg 1 1018
B6-vitamin 0,0300 mg 0,029 - 0,031 2 T 915.0
Pantotensyre 0 mg T 915.0
Biotin 0 µg T 915.0
Folat 5,00 µg T 915.0
Frit folat 5,00 µg T 915.0
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 5,00 mg 1003
Ascorbinsyre 5,00 mg 2 - 16 13 T 915.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 18,0 mg T 915.0
Kalium 44,0 mg T 915.0
Calcium 15,0 mg 11 - 18 4 1030
Magnesium 4,00 mg T 915.0
Jern 0,500 mg 0,15 - 1,3 21 T 915.0
Kobber 0,120 mg T 915.0
Zink 0,0270 mg T 915.0
Mangan 0,0210 mg T 915.0
Krom 3,00 µg T 915.0
Selen 0,300 µg T 915.0
Fosfor 13,0 mg T 915.0
Jod 1,40 µg 0,12 - 2 5 T 915.0
Nikkel 10,00 µg T 915.0
Kviksølv 0,1000 µg T 915.0
Cadmium 0,500 µg T 915.0
Bly 10,00 µg T 915.0
Sum mineraler 94,5 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 50,0 g T 915.0
Tilsat Sukker 44,1 g 1 2133
Frie sukkerarter 44,1 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,003 0,75 1546
C16:0 0,081 20,2 1546
C18:0 0,027 6,75 1546
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 0,5 1546
C18:1,n-9 0,136 34 1546
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,077 19,2 1546
C18:3,n-3 0,074 18,5 1546
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,111 27,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,138 34,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,151 37,7 1003
Sum fedtsyrer 0,400 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,074 18,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,077 19,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,080 T 915.0
Isoleucin 26 110 T 29.0
Leucin 38 160 T 29.0
Lysin 50 210 T 29.0
Methionin 6 24 T 29.0
Cystin 5 20 T 29.0
Phenylalanin 26 110 T 29.0
Tyrosin 16 68 T 29.0
Threonin 29 120 T 29.0
Tryptofan 8 34 T 29.0
Valin 36 150 T 29.0
Arginin 22 93 T 29.0
Histidin 18 73 T 29.0
Alanin 41 170 T 29.0
Asparaginsyre 800 3340 T 29.0
Glutaminsyre 50 210 T 29.0
Glycin 31 130 T 29.0
Prolin 43 180 T 29.0
Serin 43 180 T 29.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 3,00 mg 1 2187
Tyramin 2,00 mg 0,8 - 3,84 6 T 915.0
Sum biogene aminer 2,00 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,4 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby