DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 916
Kirsebærmarmelade
Engelsk navn
Marmalade, cherry
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 860 kJ 1003
Energi, kcal 203 kcal 1003
Nitrogen, total 0,080 g T 915
Protein, videnskabelig 0,5 g T 915
Protein, deklaration 0,5 g T 915
Kulhydrat, difference 49,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 48,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 48,5 g 1003
Tilsat sukker 52,0 g T 915
Kostfibre 1,0 g 1001
Fedt, total 0,5 g T 915
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g T 915
Tørstof 53,0 g T 915
Vand 47,0 g T 915
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,17 RE 1003
Retinol 0 µg T 915
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg T 915
E-vitamin 0,0400 α-TE
alfa-tokoferol 0,0400 mg 1 1034
alfa-tokotrienol 0 mg 1655
B1-vitamin 0 mg 0 - 0,001 7 T 915
B2-vitamin, riboflavin 0,0350 mg 0,02 - 0,05 3 T 915
Niacinækvivalent 0,245 NE 1003
Niacin 0,200 mg 1 1018
B6-vitamin 0,0300 mg 0,029 - 0,031 2 T 915
Pantothensyre 0 mg T 915
Biotin 0 µg T 915
Folat 5,00 µg T 915
Frit folat 5,00 µg T 915
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 5,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 5,00 mg 2 - 16 13 T 915
beta-caroten 50,0 µg T 915
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 18,0 mg T 915
Kalium, K 44,0 mg T 915
Calcium, Ca 15,0 mg 11 - 18 4 1030
Magnesium, Mg 4,00 mg T 915
Fosfor, P 13,0 mg T 915
Jern, Fe 0,500 mg 0,15 - 1,3 21 T 915
Kobber, Cu 0,120 mg T 915
Zink, Zn 0,0270 mg T 915
Jod, I 1,40 µg 0,12 - 2 5 T 915
Mangan, Mn 0,0210 mg T 915
Chrom, Cr 3,00 µg T 915
Selen, Se 0,300 µg T 915
Nikkel, Ni 10,00 µg T 915
Kviksølv, Hg 0,1000 µg T 915
Cadmium, Cd 0,500 µg T 915
Bly, Pb 10,00 µg T 915
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tyramin 2,00 mg 0,8 - 3,84 6 T 915
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 50,0 g T 915
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,003 0,75 1546
C16:0 0,081 20,2 1546
C18:0 0,027 6,75 1546
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 0,5 1546
C18:1,n-9 0,136 34 1546
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,077 19,2 1546
C18:3,n-3 (ALA) 0,074 18,5 1546
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,111 27,7 1003
Sum monoumættede 0,138 34,5 1003
Sum polyumættede 0,151 37,7 1003
Fedtsyrer, total 0,400 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,074 18,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,077 19,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 9 110 T 29
Leucin 13 160 T 29
Lysin 17 210 T 29
Methionin 2 24 T 29
Cystin 2 20 T 29
Phenylalanin 9 110 T 29
Tyrosin 5 68 T 29
Threonin 10 120 T 29
Tryptofan 3 34 T 29
Valin 12 150 T 29
Arginin 7 93 T 29
Histidin 6 73 T 29
Alanin 14 170 T 29
Asparaginsyre 267 3340 T 29
Glutaminsyre 17 210 T 29
Glycin 10 130 T 29
Prolin 14 180 T 29
Serin 14 180 T 29

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby