Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 918
Ispind, vanille med chokoladeovertræk
Engelsk navn
Ice cream, dairy, popsickle, vanilla with chocolate
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1145 kJ 1003
Energi, kcal 274 kcal 1003
total-N 0,480 g 1321
Protein, total 3,0 g 1321
Protein, deklaration 3,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 23,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 23,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 23,0 g 1003
Tilsat sukker 20,0 g 1321
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 19,0 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 1001
Tørstof 46,1 g 1001
Vand 53,9 g 1001

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby